Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική του ευθεία μπαίνει πλέον το MasterChef μετά τις τελευταίες επιστροφές παικτών και τον σχηματισμό της τελικής 12αδας.

Έτσι, απόψε Τρίτη (20/4) θα έχουμε την πρώτη αποχώρηση παίκτη μετά τις επιστροφές, με τους τρεις υποψήφιους να καλούνται να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πιάτο του chef Νίκου Παπαστεργίου.

Στο επεισόδιο του MasterChef της Δευτέρας (19/4) είχαμε νικήτρια του mystery box την Λία, η οποία είχε και το πλεονέκτημα να μη μαγειρέψει. Και έκανε χρήση αυτού και παρακολούθησε την προσπάθεια των συμπαικτών της από τον εξώστη.

Καθώς πλέον ο μαγειρικός διαγωνισμός έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο, το ζητούμενο από τους διαγωνιζομένους είναι η γαστρονομία υψηλού επιπέδου, με τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να καλούνται να πάρουν δύσκολες αποφάσεις.

Η μέρα κλείνει με μία ακόμα μαύρη ποδιά να μένει πάνω στον πάγκο της κουζίνας του MasterChef 5.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα spoilers, ο Παύλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef απόψε. Μένει να δούμε αν αυτό το σενάριο θα επιβεβαιωθεί και επί της οθόνης...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA