Μενού
  • Α-
  • Α+

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με την Καρολίνα και τη Νικολέττα να δηλώνουν την ανάγκη να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος από το ριάλιτι, γιατί φέρνει αρνητισμό στην Κόκκινη Ομάδα και γύρω του απλώνεται η ίντριγκα κι ο τσακωμός. 

Λίγο μετά τον αγώνα ασυλίας, όπου οι Κόκκινοι ηττήθηκαν για τρίτη σερί φορά, ο Τριαντάφυλλος πήρε το λόγο και θέλησε να μιλήσει για την απόδοση του η οποία οδήγησε σε δύο ήττες και έφερε μια πτώση που προκάλεσε περισσότερο πόνο στο γόνατο του.

«Θέλω να πω στον κόσμο που με βλέπει, να μη με στηρίξει. Να με αφήσει να φύγω. Έχω βαρεθεί να χάνω, να με λένε αδύναμο, να πέφτω, να σπάω τα πόδια μου... Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτά τα παιδιά στενοχωρημένα και να χάνουν, έχω πονέσει την Κόκκινη Ομάδα. Θέλω να τους ζητήσω, αν με αγαπάνε, να μη με στηρίξουν, να στηρίξουν κάποιους άλλους και να φύγω για να ηρεμήσουν όλοι εδώ πέρα».

Η παράκληση του Τριαντάφυλλου συνεχίστηκε και μετά στην παραλία, όταν επέστρεψαν από το αγώνισμα και στο συμβούλιο αφού βγήκαν οι άλλοι δύο υποψήφιοι, δηλαδή ο Παππάς και ο Ασημακόπουλος.

«Γιώργο ζητάω από τον κόσμο να μη με στηρίξει και να στηρίξει με όλη του την ψυχή τον Αλέξη και τον Ασημακόπουλο. Θα ήθελα να μείνω, αλλά επειδή αγαπάω την Κόκκινη Ομάδα και τα παιδιά αυτά θέλω να κερδίζουν και να μπορούν να χαρούν, θα πρέπει να φύγω εγώ. Δε θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη και να διώχνω καλούς παίκτες. Ο Γιώργος είναι δυνατός παίκτης, ο Άλεξ έχει ανέβει και είναι αδερφός μου. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι αυτός ο κόσμος που με στήριξε 7 φορές, μου έδωσε δύναμη να αντέξω τον τραυματισμό, να αντέξω 4 μήνες. Θα μου λείψουν όλα αν φύγω, στενοχωριέμαι για τον κόσμο, όμως θέλω να στηρίξει τον Άλεξ και τον Γιώργο».

https://www.youtube.com/watch?v=ZROGuGqcDos
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA