Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από 7 υποψηφιότητες προς αποχώρηση στο Survivor, κατά τις οποίες είδε το κοινό είτε να τον στηρίζει είτε να στηρίζει λιγότερο άλλους υποψήφιους, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως νιώθει έτοιμος να αποχωρήσει. Τουλάχιστον αυτό ζήτησε από τον κόσμο να κάνει, να τον αφήσει να φύγει, επειδή θεωρεί εαυτόν βασικό αγωνιστικό πρόβλημα που οδηγεί σε ήττες την Κόκκινη Ομάδα.

Η συμπεριφορά του σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, από την ήττα μετά το αγώνισμα μέχρι και το τέλος του συμβουλίου, ήταν γεμάτη συγκίνηση από μέρους του και αποθέωσης από τον Παππά και τον Κατσούλη της πράξης του, με τον Σάκη να μιλάει για μεγαλείο ψυχής από τον Τριαντάφυλλο.

Τρεις παίκτες βλέπουν κίνηση στρατηγικής

Όμως η συγκίνηση, τα δάκρυα, η παρότρυνση προς το κοινό δε φάνηκαν και τόσο μεγαλειώδεις ψυχικά σε όλους τους παίκτες. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πρώτος απ΄όλους ανέφερε και στην κάμερα, αλλά και στο σημερινό επεισόδιο, όπως δείχνει το trailer, ότι θεωρεί πως όλο αυτό ήταν ένα σόου από τον Τριαντάφυλλο.

Ο Γιώργος Κόρομι, που μία μέρα πριν είχε κατηγορηθεί από Παππά και Τριαντάφυλλο ότι η προσφορά του ψαριού που τους έκανε αποσκοπούσε σε παιχνίδι στρατηγικής από μεριάς του, ανταπάντησε με την ίδια μομφή. Θεωρεί δηλαδή ότι ο Τριαντάφυλλος ακολουθεί ένα πλάνο, είτε καθ΄υπόδειξη του Παππά είτε μόνος του, ώστε σε περίπτωση που μείνει να μπορεί να πει ότι ο κόσμος τον θέλει και να εντείνει τη συμπεριφορά του. Αν πάλι αποχωρήσει, θα μπορεί να ισχυριστεί ότι έφυγε επειδή το ζήτησε ο ίδιος και το κοινό τον υπάκουσε.

Τέλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο έτερος από τους βασικούς αντιπάλους του Τριαντάφυλλου, σχολίασε την αλλαγή συμπεριφοράς του. «Να σε αφήσουμε να φύγεις; Τόσο καιρό έλεγες να μη σε αφήσουμε. Θα πρέπει να αγωνιστείς. Αλλά άμα φύγει ο Ασημακόπουλος και μείνει ο Τριαντάφυλλος, την έχουμε πατήσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA