Μενού
  • Α-
  • Α+

Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς είναι οι παίκτες που σχολιάζονται περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες στο Survivor, τόσο από τους συμπαίκτες τους όσο κυρίως από το κοινό. Και φυσικά τα περισσότερα σχόλια δεν είναι υποστηρικτικά, αλλά άκρως καταγγελτικά για τον τρόπο που άγονται και φέρονται στο ριάλιτι.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι δυο τους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αποτελεί τον τρίτο πόλο και να βλέπει για πρώτη φορά τον εαυτό του στον τάκο, όπως λένε οι συμμετέχοντες.

Μετά από τόσες φορές που δύο παίκτες με τέτοια τοξικότητα εντός του ριάλιτι έχουν δει το κοινό να μην τους διώχνει, το πλέον αναμενόμενο είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, όσο δημοφιλής κι αν είναι, να αποχωρήσει, έστω και με μικρή διαφορά. 

Φαίνεται όμως πως η ευχή του κοινού θα γίνει πραγματικότητα ή, για την ακρίβεια, το κοινό επιτέλους θα ψηφίσει με λογική. Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers για το σημερινό επεισόδιο, το αγώνισμα επικοινωνίας το κερδίζει η Κόκκινη Ομάδα, που επιτέλους βλέπει νίκη μετά από 4 συνεχόμενα αγωνίσματα όπου ηττήθηκε και στο βραδινό συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την αποχώρηση.

Το όνομα που λέει δεν είναι ούτε Τριαντάφυλλος ούτε Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο Αλέξης Παππάς, σύμφωνα με τις διαρροές, βλέπει την πόρτα της εξόδου και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε, εφόσον συμβεί, την αντίδραση του. Ο ίδιος πάντως έλεγε στο χθεσινό επεισόδιο ότι δεν πρόκειται να αλλάξει συμπεριφορά εάν μείνει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA