Μενού
  • Α-
  • Α+

Η «κόκκινη» ομάδα έχασε ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας στο «Survior» με κάποιους παίκτες να μην μπορούν να φέρουν νίκη στην ομάδα τους και ένας από αυτούς ήταν και ο Τριαντάφυλλος.

Ο «Ντάφι» όμως φαίνεται φέρνει βαρέως το ότι δυσκολεύεται ν’ ανταποκριθεί αγωνιστικά και προκειμένου να φανεί καλός στα αγωνίσματα και να πάρει νίκες, προέβη σε μία ύπουλη κίνηση, η οποία δεν προάγει το ευ αγωνίζεσθαι στον αγώνα κόντρα στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα όταν βρισκόταν στο στόχο έπρεπε να ρίξει έναν συγκεκριμένο αριθμό από κυβάκια με κάποια σακίδια. Όταν ξέμεινε από σακίδια και πήγε στον στόχο να πάρει, του είχαν απομείνει τέσσερα κυβάκια να ρίξει. Όμως έριξε με το χέρι τα τρία και έτσι γυρνώντας στο στόχο του έμενε ένα κυβάκι.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάνος όταν ο Τριαντάφυλλος προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια, αναφώνησε «τρία έχουν μείνει για τον Κώστα, τέσσερα για τον Τριαντάφυλλο».

Βέβαια αυτή η «κλεψιά» δεν άλλαξε κάτι και ούτε σχολιάστηκε ακόμα και μέσα στο παιχνίδι, αφού και να το παρατήρησε κάποιος μέχρι να επιστρέψει ο Τριαντάφυλλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε ρίξει όλα τα κυβάκια και είχε πάρει τη νίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA