Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πλαίσιο της καλής συμβίωσης και της μείωσης των εντάσεων στο Survivor, έχουμε δει αρκετούς παίκτες να παραμερίζουν την αντιπαράθεση και διαφορά τους με κάποιους και αρκετές φορές να υποπίπτουν σε κινήσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και υποκριτικές. Όχι με τόσο κακή έννοια, αλλά με την έννοια ότι εκτός αγωνισμάτων όπου προάγεται η έννοια της ομάδας, δε γίνεται να παρουσιάζεται μια εικόνα που δε συνάδει με την έντονη κόντρα παικτών.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια κάτι για τον χαρακτήρα όσων προσπαθούν διαρκώς να γεφυρώσουν τα χάσματα και να δημιουργήσουν ένα καλό κλίμα. Δεν είμαστε σε θέση άλλωστε να γνωρίζουμε το συναίσθημα των παικτών υπό αυτές τις συνθήκες, όπου η πείνα είναι το ύψιστο πρόβλημα και έχουν την ανάγκη να ξεχαστούν απ΄αυτό με μια ηρεμία στην παρουσία τους στην παραλία.

Από την άλλη, δε γίνεται παρά να αναγνωρίσουμε πως υπάρχουν παίκτες που δεν άλλαξαν καθόλου στη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν επιχείρησαν να προσαρμοστούν για λόγους τακτικής και προχωράνε στο μονοπάτι τους κι όπου τους βγάλει. 

Αναφερόμαστε στους Τζέιμς και Μπάρτζη που έδειξαν στο χθεσινό επεισόδιο ότι δεν υπόκεινται σε τηλεοπτικούς ρόλους και προσωπεία καθωσπρεπισμού. Τρανό παράδειγμα η αντίδραση τους στο άκουσμα της αποχώρησης του Αλέξη Παππά, παίκτη που ειρήσθω ένα παρόδω έχει κάνει αρκετές μεταστροφές για να δημιουργήσει συμμαχίες και να παρατείνει την παρουσία του στο ριάλιτι. Κάτι που μέχρι χθες του είχε βγει. 

Τζέιμς και Μπάρτζης διατηρούν τη στάση τους από την πρώτη μέρα του Survivor

Έφτασε όμως το πλήρωμα του χρόνου να «τιμωρηθεί» για αρκετές συμπεριφορές και εκφράσεις και σε αυτό το πλήρωμα Τζέιμς και Μπάρτζης πανηγύρισαν έξαλλα, όπως το δήλωναν σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Κι αν ακούστηκε μια φωνή από την Κόκκινη Ομάδα που ήθελε να τους... βάλει στη θέση τους, εκείνοι δε θέλησαν να μακιγιάρουν τίποτα από το συναίσθημα τους.

Ο Μπάρτζης πρώτα, πριν ανακοινωθεί η αποχώρηση, χρησιμοποίησε ένα μπασκετικό σύνθημα για να εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει ο Παππάς, ενώ τον ακολούθησαν σε αυτό και ο Τζέιμς με τον Παπαδόπουλο, με εξίσου χιουμοριστικό τρόπο.

Κι όταν έγινε η ανακοίνωση, ο Τζέιμς ανακουφίστηκε τρομερά, έδειξε να ηρεμεί ψυχολογικά, τη στιγμή που ο Μπάρτζης είχε σηκωθεί να πανηγυρίσει. Μπορεί να φάνηκε unfair, ήταν όμως ειλικρινές.

https://www.youtube.com/watch?v=q7dlH-rashA

Δεν εξετάζουμε προφανώς αν αρέσει ή όχι η συμπεριφορά τους, αλλά μόνο το γεγονός ότι είναι ειλικρινείς και αυθεντικοί, χωρίς να νοιάζονται για τυχόν μηνύματα που μπορεί να τους έδινε το κοινό με την ψήφο του. Θέλουν προφανώς να φτάσουν στον τελικό, θέλουν να έχουν την εύνοια των συμπαικτών τους, αλλά αυτό το κάνουν από την πρώτη μέρα απαρέγκλιτα.

Κι αυτό τους πιστώνεται και θα φανεί στα επόμενα επεισόδια που είναι πιθανό να δούμε τα δύο εναπομείναντα μέλη της πεντάδας της πρώην Μπλε Ομάδας, τον Σάκη και τη Μαριαλένα, να λειαίνουν τη στάση τους αντιλαμβανόμενοι, ιδίως ο Κατσούλης, ότι μπορεί να παρασύρθηκαν σε μια κατάσταση που μόνο καλό δεν κάνει στην εικόνα τους. Αμφιβάλλει άραγε κανείς ότι αν έβγαιναν υποψήφιοι Τζέιμς και Σάκης, ότι θα ήταν ο δεύτερος το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA