Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε σε αρκετά σημεία την επιθυμία του να αποχωρήσει. Πρώτα ως αντίδραση θυμού επειδή τον κατηγορούν για πολλά και τον λένε συνεχώς αδύναμο παίκτη και στη συνέχεια ως ένδειξη συμπαράστασης προς την Κόκκινη Ομάδα, αντιλαμβανόμενος, κατά τα λεγόμενα του, ότι αποτελεί ένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Όμως στο χθεσινό επεισόδιο, υπήρξαν σαφή δείγματα για το ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα ψημένος να αποχωρήσει και να μην τον στηρίξει ξανά το κοινό. 

Κάτι η νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας, αλλά και το φάσμα της αποχώρησης, διαφοροποίησαν κάπως την ψυχολογία του Τριαντάφυλλου, που ούτως ή άλλως ήταν απλός θεατής στο αγώνισμα. Έτσι, τον ακούσαμε να υποστηρίζει στον Παππά πως οι πιθανότητες αποχώρησης είναι στο 80% για εκείνον και στο 20% για τον Ασημακόπουλο, ποσοστά που δεν τα δίνει κάποιος που θεωρεί ότι ξέρει τι ψηφίζει το κοινό, που πιστεύει ότι είναι ο πιο δημοφιλής και το κοινό θα εισακούσει το αίτημα του. Θα μπορούσε να πει 99% και 1%, σίγουρα όμως όχι αυτά τα ποσοστά.

Ακόμα πιο τρανταχτό ότι στο συμβούλιο, σε μια λεκτική αντιπαράθεση με τον Κώστα Παπαδόπουλο για κάτι χρωστούμενα φαγητού, γύρισε και του είπε «Κώστα, τώρα που θα μείνω, θα σου δώσω τις δύο κουταλιές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA