Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου συμπληρώνει κοντά 30 χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και παρόλο που έχει κάνει πολλούς ρόλους σε πετυχημένες σειρές στο παρελθόν, το όνομα του έγινε ευρύτερα γνωστό τα τελευταία δύο χρόνια που συμμετέχει στη σειρά Άγριες Μέλισσες, όπου έχει το ρόλο του Σωτήρη.

Ο ηθοποιός πάντως έχει πολλά αξιοπερίεργα στοιχεία στη ζωή του. Μόλις πριν ένα χρόνο περίπου είχε γίνει θέμα γιατί επιχείρησε να πέσει από τον τρίτο όροφο με σκοπό να προσγειωθεί στο μπαλκόνι του πρώτου, όπου ήταν το σπίτι του, για να μπει και να πάρει τα κλειδιά που είχε αφήσει στη μέσα μεριά της πόρτας. Ήταν η περίοδος που μόλις είχε γεννήσει η γυναίκα του όπως είχε εξηγήσει, είχε τέτοια κούραση που δε σκέφτηκε καθόλου ότι μπορεί να σκοτωθεί. Ευτυχώς, έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο όχημα και δεν έπαθε ζημιά.

Τώρα, ο λόγος που μας τράβηξε τόσο έντονα το ενδιαφέρον, είναι σαν μια φάρσα της ζωής, αφού αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Φωλιά των ΚουΚου ότι ο γιος που απέκτησε πριν ένα χρόνο, είναι μερικούς μήνες μικρότερος από τον 1.5 έτους εγγονό του που γέννησε η κόρη του Ρεβέκκα. Αυτό σημαίνει ότι όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, θα μπορούν εύκολα να τρελαίνουν κόσμου, αφού ο μεγαλύτερος θα μπορεί να γνωρίζει το θείο του σε παρέες και να σαστίζει κόσμος. Μάλιστα, η πρώην γυναίκα του, με την οποία μοιράζονται τη Ρεβέκκα, έχει έναν γιο 13 ετών. Έτσι, η Ρεβέκκα έχει δύο αδέλφια που τους ρίχνει 16-17 χρόνια και 30 χρόνια αντίστοιχα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA