Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε η σύντροφος του Αλέξη Παππά, που αποχώρησε χθες, Τετάρτη από το «Survivor», περιγράφοντας την «κινηματογραφική» γνωριμία τους.

Η Alessia Demetz εργάζεται σαν αρχιτέκτονας και δουλεύει σε διαφορετικά μέρη όπως στο Παρίσι, στο Ντουμπάι, στο Μόντε Κάρλο και μιλώντας ζωντανά στο «Πρωινό», εξιστόρησε τον τρόπο που την προσέγγισε ο Αλέξης Παππάς.

«Με τον Αλέξη έχουμε συναντηθεί μόνο μια φορά για 2 λεπτά τον Αύγουστο στο Μόντε Κάρλο. Συναντηθήκαμε στις κυλιόμενες σκάλες εμπορικού κέντρου. Ο Αλέξης ανέβαινε και εγώ κατέβαινα. Κοιταχτήκαμε, χαμογέλασε ο ένας στον άλλον, ήταν θέμα χημείας. Κρατούσε ένα κουτί πολύ βαρύ στα χέρια του. Ανεβαίνοντας πάνω άφησε το κουτί, έκανε τον κύκλο από τις σκάλες και κατέβηκε κάτω για να με βρει. Έτρεξε πίσω μου και φώναζε "Συγνώμη, συγγνώμη, θέλω να σου πω κάτι ένα λεπτό. Δεν ξέρω τι έπαθα αλλά αισθανόμουν ότι ήθελα οπωσδήποτε να σου μιλήσω γιατί αν δεν το έκανα θα το μετάνιωνα". Εγώ του είπα ότι είναι τρελός», είπε αρχικά η Alessia.

Παράλληλα ανέφερε ότι η σχέση που έχουν μέχρι στιγμής είναι μέσω τηλεφώνου και κοινωνικών δικτύων και ανυπομονεί να τον γνωρίσει από κοντά.

 «Τον Δεκέμβριο ξεκινήσαμε να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Ανταλλάξαμε τα τηλέφωνά και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε. Αυτή η επικοινωνία υπήρχε μέσω WhatsApp και βίντεο. Είχαμε το τηλέφωνο ανοιχτό και κοιμόμασταν όλη νύχτα μαζί. Είχαμε σχέση μέσω τηλεφώνου, διαδικτυακή. Είχαμε πει ότι στις 25 Μαρτίου θα παντρευτούμε. Είναι κάτι το οποίο το αισθάνεσαι. Είναι σαν να τον ξέρω και εγώ αυτόν και αυτός εμένα. Ο γάμος ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι, μία πλάκα που κάναμε μεταξύ μας», προσέθεσε η σύντροφος του Αλέξη Παππά.

«Η παραγωγή του Survivor με ενημέρωσε ότι θα μπορώ να μιλήσω με τον Αλέξη σε 5 μέρες. Πριν μπει στο Survivor μου είπε να του υποσχεθώ ότι μέχρι να γυρίσει δεν θα δώσω την καρδιά μου σε άλλον άνδρα. Είμαι πολύ πιστή και περιμένω να τον γνωρίσω από κοντά», κατέληξε η Alessia Demetz.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA