Μενού
  • Α-
  • Α+

Με λιγότερες ημέρες προβολής θα συνεχίσει το MasterChef 5 από την επόμενη εβδομάδα, μιας και η περίοδος της Μεγάλης Εβδομάδας επιτάσσει να υπάρξει μια «τηλεοπτική νηστεία» σε ίντριγκες και ψυχαγωγία και να επέλθει μια περισυλλογή, συν ότι ούτως ή άλλως η τηλεθέαση είναι πιο πεσμένη και δεν υπάρχει λόγος να «καούν» επεισόδια.

Έτσι, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου, το MasterChef τη Μεγάλη Εβδομάδα θα έχει μόνο δύο επεισόδια, τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη, τα οποία θα ξεκινούν στις 21:00. Ίδια θα είναι και η κατάσταση την επόμενη εβδομάδα, αυτή του Πάσχα, με δύο επεισόδια την Τετάρτη (5/5) και την Πέμπτη (6/5). Το ζουμί στην υπόθεση αφορά στο υπονοούμενο της δημοσιογράφου για αλλαγές που θα υπάρξουν και μετά απ΄αυτή την περίοδο. 

Αν το συνδυάσουμε αυτό με το στόχο το MasterChef να τελειώσει σχεδόν με το ξεκίνημα του Euro 2020, ίσως οι αλλαγές αυτές να αφορούν σε αύξηση των εβδομαδιαίων επεισοδίων, ώστε να βγει ο προγραμματισμός.

Να υπενθυμίσουμε πως και στο Survivor έχουμε μια διαφοροποίηση, με τα επεισόδια της άλλης εβδομάδας να ξεκινούν την προβολή τους στις 21:00 και όχι στις 22:00.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA