Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος μίλησε στην εκπομπή Pop Up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε στον κορονοϊό που έπληξε την οικογένεια του, ευτυχώς όμως όχι σε βαθμό απώλειας και χωρίς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, να νοσήσει κάποιος σε πολύ βαριά μορφή ώστε να μπει σε ΜΕΘ.

«Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγάλους ανθρώπους. Είχε 39 πυρετό την πρώτη μέρα, τη δεύτερη είχε 37 και την τρίτη δεν είχε τίποτα. Εγώ δεν κόλλησα. Εγώ ήμουν από τους πρώτους αρνητές της μάσκας και γενικά του κορονοϊού, κορόιδευα όλη την κατάσταση, μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου και κόλλησαν και δικοί μου άνθρωποι, οι οποίοι μου έλεγαν ότι πονάει πολύ και είναι αρκετά ψυχοφθόρο».

Ο Γιάννης Τάσσιος είχε κι εκείνος να αναφέρει επίσης την εμπειρία του από τη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο και σε αντίθεση με Χρίστο Αντωνιάδη και Λευτέρη Πανταζή, ήταν φουλ υποστηρικτικός ως προς τον τραγουδιστή.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας εκρηκτικός τύπος, ο οποίος λέει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Δεν κάθεται να σκεφτεί αν αυτό που θα σου πει εσένα θα σε πειράξει. Το αμολάει και το λέει έτσι όπως είναι, είναι λίγο χύμα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαράθεση, δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Θέλει ειδικό χειρισμό ο Τριαντάφυλλος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA