Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Κατσούλης έχει γίνει ευρέως γνωστός από τη συμμέτοχη του στο «Survivor» και τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο πριν αρχίσει ν’ αγωνίζεται στους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης, έκανε καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κυρίως σε ομάδες μικρότερων κατηγόριων.

Ο Σάκης που κάνει καριέρα ως τερματοφύλακας αυτή την περίοδο ανήκει στο δυναμικό της Προοδευτικής, η οποία αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και από την οποία έχει πάρει άδεια για να συμμετέχει στο «Survivor».

Η εκπομπή το «Πρωινό» θυμήθηκε τον Σάκη Κατσούλη όταν είχε αντιμετωπίσει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ως παίκτης της Καλλιθέας δεχόμενος συνολικά 11 γκολ.

Συγκεκριμένα στις 24 Ιανουαρίου του 2013 για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013, είχε παίξει για τον θεσμό του Κυπέλλου στην Τούμπα δεχόμενος συνολικά 6 γκολ από τον ΠΑΟΚ.

Τα γκολ για τον «δικέφαλο του βορρά» είχαν βάλει οι Αθανασιάδης (6', 41, 56'), Λάζαρ (12'), Λόρενς (38') και Κατσουράνης (43').

Ο Γενάρης φαίνεται δεν ήταν ο μήνας του Σάκη, αφού στις 11 Ιανουαρίου του 2015 όταν η ΑΕΚ αγωνιζόταν στη Football League, αντιμετώπισε την «Ένωση» ως παίκτης της Καλλιθέας, δεχόμενος 5 γκολ.

Τα γκολ για την ΑΕΚ είχαν σημειώσει οι Αραβίδης (6'), Μπρέσεβιτς (χατ-τρικ 11', 39', 48'), και Ντούνης (65').

Πάντως έχει και διακρίσεις στο παλμαρέ αφού αξίζει να σημειωθεί, πως όταν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν ένας από τους τρεις υποψήφιους (σε έναν εκ των δυο ομίλων της Γ’ Εθνικής) για το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος Τερματοφύλακας Football League 2 - 1ος Όμιλος» για τη σεζόν 2010-2011, ενώ ως παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, είχε κληθεί και στην Εθνική Ελπίδων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA