Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από δύο χρόνια η Ιωάννα Μπέλλα είχε απασχολήσει σφόδρα την επικαιρότητα, από τηλεόραση μέχρι social media, επειδή είχε δηλώσει «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα».

Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και είναι βέβαιο πως θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο για δήλωση της, αυτή τη φορά όχι για κάτι ακραίο και λογικά δεν θα είναι ίδιας κλίμακας η αντίδραση.

Η Ιωάννα Μπέλλα ανήκε σε εκείνη την ομάδα Ελλήνων celebrities που είχαν ταξιδέψει στο Ντουμπάι στις γιορτές και είχε θεωρηθεί άκρως προκλητική η στάση τους να αναρτούν story, ενώ για αρκετούς ήταν απαράδεκτο που είχαν ταξιδέψει.

«Η δουλειά μου επιβάλλει να ταξιδεύω στο εξωτερικό, τώρα θα πάω στο Λονδίνο»

Η ίδια θέλησε να απαντήσει μετά από αρκετούς μήνες σε όσα είχαν ακουστεί. Κατόπιν ερωτήσεως του Αρναούτογλου, η Μπέλλα εξήγησε πως η παραμονή της στο Ντουμπάι δεν ήταν για ένα ταξίδι χειμερινών διακοπών, αλλά έμεινε εκεί 4 μήνες γιατί πήγαινε σε δουλειές ως μοντέλο μέσα από το πρακτορείο της.

«Έμεινα 4 μήνες στο Ντουμπάι κι εκεί άκουσα αρνητικά αλλά το θετικό είναι ότι εγώ πήγα για δουλειά. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε πρέπει να ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Το προσπάθησα, πήγα 4 μήνες και τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες. Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι ο κόσμος θα το σχολίαζε αρνητικά. Μπορεί να σχολιάστηκε που ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν κλειστά. Ειλικρινά ήμουν για τη δουλειά μου. Αν έβλεπα εγώ μια γνωστή μου να το κάνει θα χαιρόμουν γιατί χαίρομαι με την χαρά των άλλων. Μα και στο Ντουμπάι υπάρχουν τα μέτρα, οι μάσκες, τα αντισηπτικά κι οι αποστάσεις, δεν είναι ότι ήταν open τελείως. Εγώ έκανα την καραντίνα μου δύο εβδομάδες στη Βέροια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA