Μενού
  • Α-
  • Α+

Πάνω που το κοινό πίστεψε ότι γλύτωσε από τον Αλέξη Παππά, πάνω που οι παίκτες θεώρησαν ότι τελείωσε από το Survivor, έρχεται μια είδηση να ανατρέψει τα δεδομένα και να μας κάνει όλους να καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.

Την περασμένη εβδομάδα η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε είχε αναφέρει ρεπορτάζ της σύμφωνα με το οποίο τρεις παίκτες που έχουν αποχωρήσει, θα επέστρεφαν στο Survivor. Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιανός μάλλον επιβεβαίωσε την είδηση αυτή.

Στην καθημερινή κουβέντα περί Survivor στο πρωινό του Sfera, όπου σήμερα ο Λιανός άκουσε τους συνεργάτες του να του εύχονται για τα γενέθλια του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε πότε θα γίνει ατομικό το Survivor. Ο Λιανός του απάντησε ότι αυτό θα συμβεί όταν γίνουν 10 οι παίκτες, άρα σε 3 εβδομάδες. Τότε ο Αρναούτογλου έκανε λόγο για επιστροφή 3 παικτών και ο Λιανός είπε με νόημα «άσε να αιωρείται η είδηση πως επιστρέφουν 3 παίκτες».

Αν κάτι τέτοιο συμβεί, πάντοτε όπως λέει το ρεπορτάζ της κ. Πολυκάρπου, το οποίο επανέλαβε ξανά σήμερα, θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, μια βδομάδα αφού θα έχει γίνει ατομικό το παιχνίδι και η επιστροφή θα αφορά μία μόνο ημέρα. Οι παίκτες που θα επιστρέψουν δεν έχουν αποφασιστεί, αλλά είναι πιθανό να επιλεγούν αυτοί που θα «ανάψουν τα αίματα» στην παραλία, όμως η Σαλαγκούδη και ο Παππάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA