Μενού
  • Α-
  • Α+

Και ποιος δεν έχει δει το αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Ο πρωταγωνιστής του, ο 77χρονος σήμερα Ρόμπερτ Πάουελ, έμεινε στο μυαλό όλων ως ο πιο χαρακτηριστικός «Ιησούς» και είναι λίγα γνωστά για την καριέρα του πέρα από το σειρά-έπος του Φράνκο Τζεφιρέλι.

Ο Βρετανός ηθοποιός ήταν μόλις 31 ετών όταν κλήθηκε σε κάστινγκ για τον ρόλο του Ιησού στην συγκεκριμένη παραγωγή. Τώρα πια; 'Εχει αφήσει κατά μέρος την υποκριτική, είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο και μία κόρη. Μεγάλη του αγάπη είναι τα ταξίδια με σκάφος, ανά τον κόσμο.

Η αλήθεια είναι πως -όπως συμβαίνει με όλους τους ηθοποιούς που έχουν ενσαρκώσει τον Ιησού- κατά το πέρασμα των χρόνων ακολούθησε μία απίστευτη παραφιλολογία για τον Ρόμπερτ Πάουελ με πολλούς να θεωρούν πως πήγε να... μονάσει ή πως έχει χάσει τα λογικά του.

Ο Βρετανός ηθοποιός όμως χαίρει άκρας υγείας κι έκανε μάλιστα την εμφάνισή του στο podcast «The Willie Morgan Show» όπου μίλησε μέχρι και για... μπάλα. Δήλωσε μάλιστα οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο παρουσιαστής του podcast στο οποίο συμμετείχε ο ηθοποιός, o Willie Morgan, ρώτησε μεταξύ άλλων τον Πάουελ αν ο ρόλος του Ιησού ήταν ο πιο δύσκολος της καριέρας του κι εκείνος απάντησε αφοπλιστικά: «Θα ήθελα να πω πως δεν είναι αλλά ήταν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA