Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα όσα αναμένεται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια του «Survivor», αναφέρθηκε ο παρουσιαστής του ριαλίτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2. Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τον μεγάλο τσακωμό που θα συμβεί στο επόμενο συμβούλιο του νησιού αλλά και στον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη.

Αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σχολίασε το επεισόδιο της Κυριακής λέγοντας, «ηρεμία τώρα με το Survivor» και τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτάει «ηρέμησαν τ’ αυτιά σου;»

«Βέβαια, βέβαια μόνο εμένα. Δεν ξέρω ποιος φταίει, αν φταίει ένας Παππάς, εγώ λέω το αποτέλεσμα, ηρεμία, χαρά, παιχνίδι, τόσο όσο», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ξέρεις γιατί γέλαγα γιατί μόλις γύρισα από το συμβούλιο. Έχει "ανάψει" το παιχνίδι σε επίπεδο στρατηγικής γιατί με πλησίασες εσύ και μίλησες αυτό και μου έκανες μία πρόταση, η οποία όμως έκρυβε κάτι άλλο από πίσω, δηλαδή έχουμε μπει σε άλλες καταστάσεις, άλλα επίπεδα πρόσφυσης», απάντησε ο παρουσιαστής του «Survivor».

Επιπλέον ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στη σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Νίκος Μπάρτζης.

«Σε μία εβδομάδα θα έχει μία επανεκτίμηση αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο σοβαρό. Εμείς στην αρχή νομίζαμε ότι γύρισε ο αστράγαλός του γιατί βγήκε λίγο έξω και μετά συνέχισε για να παίξει, αλλά μετά είπε ότι ήταν ένα τράβηγμα στο γόνατο. Είναι καλός παίκτης και δεν θέλουμε να τραυματίζεται κανείς, να φεύγει από τη διαδικασία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA