Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το «Survivor» έκανε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο Αλέξης Παππάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Love It».

Ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε στην «επεισοδιακή» αποχώρησή του με κάποιους παίκτες να το πανηγυρίζουν, στην κόντρα με τον Τζέιμς και πώς ξεκίνησε αυτή, αλλά και  στην Ελευθερία Ελευθερίου και στον Τριαντάφυλλο. Επιπλέον ανέφερε ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής του φετινού «Survivor».

«Εγώ περίμενα πως θα μείνω. Οι πιθανότητες να φύγω ήταν στο μυαλό μου απειροελάχιστες και είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα  σε προηγουμένη μου δήλωση για το ποιος θα πάει το Πάσχα σπίτι του να φάει το αρνί. Τελικά ήμουν εγώ αυτός. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους που ήθελαν να φύγω. Δε ξέρω τι έγινε μόλις έφτασαν στις καλύβες. σίγουρα θα υπήρχε πάρτι μεγάλο. Ήταν περισσότερο κίνητρο για μένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον Τζέιμς σε μια προσωπική μονομαχία και να δούμε τι θα γίνει, παρά να φτάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο Τζέιμς από την εξίσωση τότε ήταν σίγουρος ο τελικός. Αν έφευγα εγώ, τότε έφτασα τα πράγματα στο πικ, δώσαμε τη μονομαχία και με ψηλά το κεφάλι, έχασα», δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

«Είχε παραγίνει το θέμα σε εμένα και τον Τζέιμς»

«Το μήνυμα που πήρα με την αποχώρησή μου ήταν πως είχε παραγίνει το θέμα ανάμεσα σε εμένα και τον Τζέιμς. Είπε ο κόσμος είναι η κατάλληλη ευκαιρία να σταματήσει αυτή η διαμάχη. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομα Τζέιμς. Εγώ έχω ένα τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να κόβει λίγο τα γόνατα. Το όνομα μου έπαιξε πάρα πολλές φορές και στα μυαλά τους και στο στόμα τους και την ώρα που κοιμόντουσαν. Είναι σίγουρο αυτό», συμπλήρωσε.

«Πολλές φορές ήμουν πολύ καυστικός. Είχα μία αρχή. Έλεγα ότι όλα τα παιδιά ξέρουν τους κανονισμούς. Αυτός που θα χάσει, είναι αυτός που θα χάσει πρώτος την ψυχραιμία του. Ο Παππάς ήταν ο παίκτης, που πάντα ήταν ψύχραιμος και περίμενα πάντα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση. Μόλις την έκανε, θα το χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή εναντίον του», είπε ακόμα ο Αλέξης Παππάς.

Έτσι ξεκίνησε η κόντρα με τον Τζέιμς

Στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε η κόντρα με τον Τζέιμς Καφεντζή.

«Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος ζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι, να πει κάποιος στα αγγλικά ότι αυτό που έκανε ο αντίπαλος ήταν φάουλ. Ζήτησε από εμένα και τον Τζέιμς να επικοινωνήσουμε το φάουλ που έγινε για να μπορέσει ο διαιτητής να το αλλάξει. Ο Τζέιμς του είπε πως δεν έγινε τίποτα και τα πήρε στο κρανίο. Έριξε μερικά "χοντρά" μπινελίκια στην ομάδα. Αυτό εμένα με ενόχλησε γιατί ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στους "μπλε". Εγώ του είπα "επειδή δεν είμαι σε φάση να ακούω τα μπινελίκια σου ας το αφήσουμε και να το πάρεις πίσω, πες και ένα συγγνώμη και όλα καλά". Όταν γυρίσαμε στην παραλία ήταν λες και του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ένιωσε ότι υποτιμάται πάρα πολύ. Εκεί ξεκίνησε μια διαμάχη. Ο Τζέιμς υποστήριζε τα λόγια μου, αλλά μετά από μερικές ώρες ήταν 100% στο πλευρό του Νίκου».

«Τα πήρα στο κρανίο. Εκείνη τη μέρα εκνευρίστηκα πολύ και είπα στον Κρις να πάμε στο δάσος να βρούμε φαγητό. Βρήκαμε φαγητό και το απολαύσαμε κιόλας. Όταν επιστρέψαμε από το δάσος με γεμάτα στομάχια, την ώρα που οι άλλοι πεινούσαν. Ξέσπασε μεγάλος θυμός από τον Τζέιμς. Δεν ισχύει πως παίξαμε ξύλο με σεκιουριτά. Αν ίσχυε θα είχαμε αποβληθεί. Τότε μπήκε η επιθυμία να σπάσω αυτό το τρίο. Στην αρχή της αντιπαράθεσης μου με τον Τζέιμς, του ξεκαθάρισα πως δεν τον μισώ και ό,τι γίνει στον Άγιο Δομίνικο μένει εδώ. Δεν το παίρνω μαζί μου», προσέθεσε ο Αλέξης Παππάς.

«Η Ελευθερία δε μου είπε ποτέ τελείωσε τον Τζέιμς . Δεν μου είπε ή αν μου είπε δεν τον άκουσα. Της είπα ότι οτιδήποτε έγινε στο παιχνίδια μένει στο παιχνίδια. Με την Ελευθερία δεν γνωριζόμασταν από έξω. Είχαμε κάνει μία γνωριμία του τύπου για δύο ώρες και μου φαινόταν περίεργο που με έλεγε αγάπη μου».

Τέλος ο Αλέξης Παππάς έχρισε νικητή του παιχνιδιού τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ εξήγησε γιατί ήρθε τόσο κοντά με τον Τριαντάφυλλο:

«Ο Ηλίας είναι ένα έξυπνο παιδί αλλά χάνει πολύ εύκολα τον έλεγχο. Αυτό αν το έχει καταλάβει ο Τζέιμς ή ο οποιοσδήποτε μελλοντικός αντίπαλος, νομίζω μπορεί να χειριστεί αυτό το «όπλο» Δεν χειρίστηκα ποτέ κανέναν με την έννοια να τον βάλω να κάνει κάτι».

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις. Ο Τριαντάφυλλος έχει κουραστεί. Όσο περνάει ο καιρός περισσότερο θέλει να φύγει, παρά να μείνει. Ο Ηλίας έχει περισσότερες πιθανότητες για να είναι ο νικητής», κατέληξε ο Αλέξης Παππάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA