Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ που φτάσαμε, μπορούμε να μιλάμε για Πολυθρόνα-Gate. Η Μαριαλένα αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor το πώς χώρισε με τον Σάκη όσο είχαν σχέση πριν το ριάλιτι και την εμπλοκή της Χριστίνας Κεφαλά που μια ανάρτηση της στο Instagram είχε φέρει το οριστικό τέλος. Όλα αυτά βέβαια η Μαριαλένα τα έλεγε στους υπόλοιπους παίκτες με χαλαρή διάθεση γιατί ήταν παρελθόν και με τον Σάκη τα έχουν ξαναβρεί. Πού να ήξερε όμως τι θα ακολουθούσε μετά;

Ιδίως από τη στιγμή που η μητέρα της Μαριαλένας παρουσιάζεται εντελώς αντίθετη σε αυτή τη σχέση και κατηγορεί τον Σάκη ότι φέρεται άσχημα στην κόρη της. Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, η μητέρα της Μαριαλένας είχε ανάμειξη στον χωρισμό τους και είχε πάει με τη Μαριαλένα για να μαζέψουν κάποια έπιπλα που είχε αγοράσει εκείνη για το σπίτι τους.

Η μαμά της Μαριαλένας, κ. Γεωργία Χαραλαμποπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επιβεβαιώνω όσα είπε η Μαριαλένα, μαζί πήγαμε και πήραμε τα πράγματα. Ο Σάκης καταστρέφει την ψυχολογία της για ακόμα μια φορά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA