Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν έχουν περάσει ούτε 5 μήνες από το φινάλε του GNTM 3, του πρώτου με αγόρια και κορίτσια μαζί και ήδη οι κριτές και η παραγωγή ετοιμάζονται για τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι που θα περιλαμβάνει πάλι και τα 2 φύλα. Στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης της Σταματίνας Τσιμτσιλή για περιοδικό, ο Δημήτρης Σκουλός έδωσε συνέντευξη στην παρουσιάστρια για το Happy Day και μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν το GNTM.

Αναμφίβολα, το πιο καυτό θέμα είναι η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το project και η αναζήτηση της διαδόχου της. Ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε πως αποτέλεσε μια έκπληξη για εκείνον αυτή η αποχώρηση, αλλά αντιλήφθηκε γιατί η Καγιά θέλησε να αποχωρήσει.

Ως προς την αντικαταστάτρια της, δήλωσε άγνοια για την Ηλιάνα, αλλά τόνισε πως επειδή τα γυρίσματα ξεκινούν σε ένα μήνα περίπου, θα πρέπει σύντομα να έχει βρεθεί και να ανακοινωθεί, εκτός κι αν το κανάλι αποφασίσει να μειώσει τους κριτές και να αναβαθμίσει τη Ζενεβιέβ ενδεχομένως.

«Ξεκινάμε κανονικά το GNTM, τα γυρίσματα αρχίζουν τέλος Μαΐου. Έχω μάθει ότι οι συμμετοχές έχουν κάνει ρεκόρ, θα είναι και αγόρια και κορίτσια. Αν κάποιος το σκέφτεται να συμμετάσχει, προλαβαίνει ακόμα. Το κανάλι είναι σε διαδικασία αναζήτησης της αντικαταστάτριας της Βίκυς Καγιά. Δεν το ήξερα ότι αποχώρησε από το GNTM. Το έμαθα από το κανάλι. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που θα φύγει γιατί είναι το GNTM, είναι σχεδόν αναντικατάστατη. Μπορεί να έχουμε σύντομα ανακοίνωση. Ξέρω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί αντικαταστάτρια.

Μίλησα μέσω μηνύματος με τη Βίκυ και μου είπε πολύ τρυφερά ότι είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει. Εγώ την καταλαβαίνω, γιατί έχει ένα καθημερινό πρόγραμμα, μόλις σταματούσε έπεφταν τα γυρίσματα του GNTM, ήξερα ότι της αρέσει το Dancing, οπότε δε θα έβλεπε τα παιδιά της καθόλου. Δεν ξέρω κάτι για την Ηλιάνα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA