Μενού
  • Α-
  • Α+

Αφού δεν το μπόρεσε όσο ήταν μέσα, θα δοκιμάσει να το πετύχει τώρα που είναι έξω. Αυτή είναι η πεποίθηση του Γιώργου Κόρομι για τον Αλέξη Παππά ως προς τον στόχο του να βγάλει τον Τζέιμς Καφετζή εκτός του Survivor. Στη χθεσινή αποχώρηση μπορεί να μην ακούστηκε το όνομα του Τζέιμς, αλλά μόνο και μόνο ότι όλοι εκτός Μπάρτζη ήθελαν αυτόν να φύγει κι όχι τον Τριαντάφυλλο που τον αντιπαθούσαν στο παρελθόν, σημαίνει πολλά.

Λίγο μετά το αγώνισμα επικοινωνίας που κέρδισαν οι Μπλε, αφού επέστρεψαν οι δύο ομάδες στην παραλία, είδαμε αρκετούς παίκτες του Survivor να κάνουν την πρόβλεψη τους για το ποιος θα αποχωρήσει ανάμεσα σε Παπαδόπουλο, Ασημακόπουλο, Τζέιμς και Τριαντάφυλλο.

Ο Γιώργο Κόρομι δεν έκανε ακριβώς πρόβλεψη, αλλά εξέφρασε την άποψη πως ο Αλέξης Παππάς δεν τελείωσε τον πόλεμο προς τον Τζέιμς με την έξοδο του από το ριάλιτι, αλλά θα συνεχίσει τον αγώνα όντας έξω. «Είδαμε έναν πόλεμο με τον Αλέξη, ο οποίος πιθανόν να το συνεχίζει κι απ΄έξω. Το πιστεύω πραγματικά ότι έχει σκοπό, ακόμα κι απ΄έξω, να διώξει τον Τζέιμς» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα και τα ίδια υποστήριξε στο πηγαδάκι των παικτών που στήθηκε στη μία καλύβα.

Πάντως, το «φάντασμα» του Παππά αιωρείται στο Survivor και έχει κάτσει για τα καλά πάνω από τον Ηλία Μπόγδανο, που είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη μεταστροφή σε αυτά τα επεισόδια. Δεν είναι μόνο ότι τώρα πια δεν θέλει να δει τον Τριαντάφυλλο να φεύγει, αλλά κι ότι λέει πράγματα που έλεγε ο Παππάς για τον Τζέιμς όσο ήταν μέσα. Μόνο και μόνο η ατάκα «θα χαρώ αν φύγει ο Τζέιμς» τα λέει όλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA