Μενού
  • Α-
  • Α+

Γεμάτο συγκίνηση και κλάματα ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς το έπαθλο επικοινωνίας με τους συγγενείς τους, γέννησε αναμνήσεις, δημιούργησε προσδοκίες, αλλά ήταν μόνο μία ομάδα αυτή που θα το κέρδιζε. Οι Μπλε βγήκαν νικητές κι αυτό σήμαινε πως οι Κόκκινοι δε θα επικοινωνούσαν με τους δικούς τους σε αυτές τις ιδιαίτερες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Νικολέττα Μαυρίδη ήταν οι δύο παίκτες που έδειξαν να πονούν περισσότερο με αυτή την ήττα.

Δεν ήταν μόνο η αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου που έκανε κάποιους να δακρύσουν, όπως τον Ηλία Μπόγδανο. Αυτή η αποχώρηση ήταν το επιστέγασμα μιας έντονα συγκινησιακής ημέρας για τους παίκτες, στην οποία θάφτηκαν τα τσεκούρια του πολέμου και υπήρχε μόνο σύμπνοια για το ότι όλοι ήθελαν να μιλήσουν με τους οικείους τους.

Όλα ξεκίνησαν πριν το αγώνισμα, όταν ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι θα ακούσουν ηχητικά μηνύματα από τις οικογένειες τους. Όλοι οι παίκτες «λύγισαν» και μίλησαν για τα πρόσωπα που τους λείπουν περισσότερο. Ήταν τόσο συγκινητική η στιγμή που μέχρι κι ο Τριαντάφυλλος με τον Κόρομι ξέχασαν την κόντρα τους και απευθύνθηκαν ο ένας στον άλλο με όμορφα λόγια.

Το κλάμα του Ασημακόπουλου «γονάτισε» τους παίκτες

Το τέλος του αγώνα βρήκε μια ομάδα ηττημένη, την Κόκκινη Ομάδα, και ο Γιώργος Ασημακόπουλος φάνηκε να το φέρει βαρέως γιατί θεώρησε τον εαυτό του υπαίτιο επειδή δεν έφερε πόντο. Οι συμπαίκτες του, με πρώτο τον Τριαντάφυλλο, προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, όμως ο Ασημακόπουλος ήταν πολύ έντονα φορτισμένος.

Το γιατί το καταλάβαμε λίγες στιγμές αργότερα, όταν τον είδαμε στην παραλία να συζητάει με τη Νικολέττα, όπου μοιράστηκε για πρώτη φορά την απώλεια του αδερφού του όταν ήταν σε μικρή ηλικία. Ήταν μια απώλεια που, όπως είπε στην κάμερα, τον έκανε να σκέφτεται κάθε φορά μην πάθει τίποτα για να μη στενοχωρήσει τους γονείς του. Κι η Νικολέττα μετά αναφέρθηκε στο θάνατο του μπαμπά της, επίσης σε μικρή ηλικία, το οποίο σημαίνει ότι έχει μόνο τον αδερφό και τη μαμά της από οικογένεια, κάτι που έκανε ακόμα πιο αναγκαίο για εκείνη να επικοινωνήσει με τη μητέρα της αυτές τις άγιες μέρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA