Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τελευταία 15 περίπου χρόνια, η Μαίρη Μηλιαρέση είναι ένα «αγνοούμενο» τηλεοπτικό πρόσωπο, με την έννοια ότι δεν παρουσίασε κάποια εκπομπή, δεν ήταν μέλος μιας ομάδας. Την ίδια στιγμή όμως, πέραν από τις διάφορες συνεντεύξεις που έχει δώσει, την έχουμε δει αρκετά σε τηλεπωλήσεις, κάτι για το οποίο άκουσε πολλά αρνητικά σχόλια, κάποια άκρως υποτιμητικά και προσβλητικά.

Η ίδια έχει αναφερθεί πολλές φορές στο γιατί κάνει τις τηλεπωλήσεις και έχει αμυνθεί αυτής της της επιλογής της. Αυτό έκανε ακόμα μια φορά στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου όμως μίλησε με λεπτομέρειες για το πώς τελικά η τηλεόραση την έθεσε εκτός την περίοδο που είχε αποφασίσει να αφιερώσει το χρόνο της στο μεγάλωμα του παιδιού της.

«Νομίζεις είμαι υπερήφανη και ότι χάρηκα με τις τηλεπωλήσεις;»

«Για να κάνω πρωινό έπρεπε να λείπω από το πρωί και να γυρίζω 5-6 τ΄απόγευμα. Εγώ είχα μόλις το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω το παιδί μου να μεγαλώσει μόνο του. Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να περάσει από το μυαλό μου. Αν μου πρότειναν κάτι άλλο, όπως ένα τηλεπαιχνίδι που θα μπορούσα να δουλεύω δέκα μέρες και δέκα να κάθομαι, θα το έκανα, αλλά τότε ήταν που ξεκίνησε ο ΑΝΤ1 με την Ελένη και με ήθελαν απέναντι, είχα τρεις σεζόν προτάσεις από το Mega, μέχρι που σταμάτησαν. Όταν μεγάλωσε το παιδί μου δεν μπορούσα να ξαναμπώ στη δουλειά, γιατί δεν είχα τις άκρες και τις παρέες για να με βοηθήσουν.

Εγώ εξαφανίστηκα και μετά ήταν πολύ δύσκολο. Έκανα μετά πρωινό στο Tempo, όταν το παιδί πήγαινε σχολείο, δούλεψα 7 μήνες, αλλά δεν πληρώθηκα ποτέ και έκλεισε το κανάλι. Είχα πάρει και δάνειο για το σπίτι μου τότε. Αυτό το τρίωρο μαγκαζίνο, που το έφερνα μια χαρά εις πέρας, ήταν κακή επιλογή. Εγώ τότε έπρεπε να δουλέψω. Δεν είχα ποτέ το κόλλημα να είμαι διάσημη. Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωρό μου. Φτάσαμε να κάνουμε τηλεπωλήσεις. Νομίζεις είμαι υπερήφανη και ότι χάρηκα; Στην αρχή είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα αλλά επειδή δεν υπήρχε δυνατότητα να κάνω κάτι άλλο και ήταν αυτή η πρόταση που είχα το πάλεψα τόσο πολύ που το τέλος το κατάφερα και αυτό.

Λένε για μένα ότι μάζεψα την καβάτζα κι ότι με τις τηλεπωλήσεις κάνω αρπαχτές. Πού να ήξεραν την αλήθεια... Δεν έχουν ιδέα. Κάποιες δουλειές που είχα κάνει, μάλλον θεωρήθηκαν υποδεέστερες για να κρατήσω το όνομα που είχα φτιάξει με το Ρουκ Ζουκ. Έμαθα αργότερα από γνωστό ότι μου είχε βγει όνομα πως είμαι τσαμπουκάς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA