Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ριάλιτι περιπέτειας, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 το βράδυ. Η Φάρμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ δεν απουσιάζουν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις από τα επεισόδια. Η μεγαλύτερη έκπληξη, με την οποία θα δούμε να έρχονται αντιμέτωποι οι παίκτες την Παρασκευή, είναι η είσοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από την πολύ πρωινή άφιξή της, με τον Μπίλη να την υποδέχεται και να την ξεναγεί στους χώρους.

Μάλιστα, η ξενάγηση πήγαινε καλά μέχρι που έφτασαν στον χώρο όπου βρίσκονται τα ζώα. Η Αλεξάνδρα που δεν ήταν εξοικειωμένη με τον χώρο, άφησε ανοιχτή την πόρτα όπου βρίσκονται οι κότες, με αποτέλεσμα ένας κόκορας να αρπάξει την ευκαιρία και να ξεπορτίσει. Ο Μπίλη κυνήγησε τον ορεξάτο και δραστήριο πετεινό, που αρνιόταν πεισματικά να πιαστεί, ενώ η Αλεξάνδρα κοιτούσε από απόσταση. Μάλιστα, σχολίασε την αντίδραση τής, η οποία όπως δήλωσε δεν ξέρει σε τι χρησιμεύουν οι κότες. 

Και μπορεί την άφιξή της να την παρακολουθήσουμε την Παρασκευή, ωστόσο η παραμονή της ίσως και να μην κρατήσει πολύ. Διάφορες φήμες κάνουν λόγο για οικειοθελή αποχώρηση από τη Φάρμα, αφού ο ενθουσιασμός που είχε πριν μπει στο ριάλιτι έσβησε από τις πρώτες κιόλας ώρες. Οι δυσκολίες, η πείνα και τα ζώα δυσκόλεψαν μάλλον την ξανθιά instagrammer που δεν ήταν συνηθισμένη σε μια τέτοια καθημερινότητα. Σε δηλώσεις που είχε κάνει στην Κατερίνα Καινούριου, πάντως, είχε πει χαρακτηριστικά ότι το σκηνικό της κάνει λίγο χαριτωμένο σε σχέση με τα άλλα ριάλιτι και πως δεν της φαίνεται τόσο σκληρό, ωστόσο η πραγματικότητα δεν αντικατοπτρίζει όσα βλέπουμε στα επεισόδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA