Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα τελευταία επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες είχαμε τη μεγάλη αποκάλυψη για τον Δούκα Σεβαστό ως προς τον Μελέτη, με τη δολοφονία του πατέρα του. Αυτό για έναν άνθρωπο που θεωρεί το Δούκα σαν πατέρα του και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, ήταν σαν μια πτώση στο κενό. Ξαφνικά ο Μελέτης αρχίζει να πιστεύει ότι έχει στηθεί κάποια πλεκτάνη γύρω του και για τον τρόπο που τον πήρε υπό την προστασία του ο Δούκας. Απ΄ό,τι φαίνεται, μπλεγμένη στην όλη ιστορία είναι και η μητέρα του Μελέτη, η Ανέτ.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Πρωινό, έχουμε τον Μελέτη να υποδέχεται στο κελί του την Ανέτ, αλλά δεν θέλει να τη βλέπει και ζητάει νευριασμένος από τον αστυνομικό να την πάρει από κει. Η σκηνή είναι πολύ έντονη, ενδεικτική του προδομένου συναισθηματικού κόσμου του Μελέτη, με την Ανέτ να προσπαθεί να τον σώσει και να ζητάει επίμονα να την συλλάβουν ως υπαίτια.

«Δεν ήθελα ποτέ να το μάθεις, γιατί είσαι δικός μου. Δεν έχεις καμία σχέση μ΄εκείνη τη βρωμιά» του λέει η Ανέτ και βγάζει τον Μελέτη έξω από τα ρούχα του που προειδοποιεί «μη με προκαλείτε παραπάνω».

Κατά την έξοδο της από το κελί, η Ανέτ σχεδόν σωριάζεται πάνω στο γραφείο και τη συγκρατούν ο Προύσαλης με τον Κωνσταντή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA