Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τρένο που δεν έχει γυρισμό μοιάζει πλέον στο Survivor η ρήξη ανάμεσα στον Μπόγδανο και τον Τζέιμς κυρίως, αλλά σε δεύτερο βαθμό και με τον Μπάρτζη. Οι ατάκες που ειπώθηκαν μετά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, όπου ο Μπάρτζης αποκάλεσε τον Μπόγδανο «Παππά νο2», η διαμάχη τους θα λήξει μόνο αν φύγει ένας από τους δύο.

Ο Μπόγδανος μάλιστα απάντησε με το ίδιο νόμισμα στον Τζέιμς, για τον οποίο είπε πως «με τον Παππά είναι σαν τον Βόλντεμορτ και τον Χάρι Πότερ, είναι διαφορετικοί, αλλά έχουν και κάτι κοινό». Στη συνέχεια έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στον χαρακτήρα του Παύλου Γαλακτερού και του Τζέιμς, ενώ προσέθετε κάθε λίγο και λιγάκι ο Ασημακόπουλος την άποψη του, αποκαλώντας τον Μπάρτζη «φερέφωνο».

Ο Μπόγδανος πάντως το είπε ξεκάθαρα πως από δω και πέρα θα έχει στόχο να φύγει ο Τζέιμς από την παραλία.

«Εγώ καθόμουν και υπερασπιζόμουν τον Τζέιμς με τον Παππά και δεχόμουν πόλεμο και ξαφνικά, μόλις έφυγε ο Παππάς, ο Τζέιμς εξαφανίζεται... Είναι 2 τύποι όλη την ώρα μαζί κι οποιοσδήποτε τους πει κάτι, πρέπει να έχει στρατηγική. Πραγματικά είμαι στα όρια μου με αυτούς. Ό,τι κι αν είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι, είναι μεταξύ τους και όλοι οι άλλοι είναι εχθροί. Με το Νίκο και τον Τζέιμς δε θέλω καμία επαφή, τίποτα. Πίστευα ότι είναι πολύ αληθινοί, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα, δεν υπάρχει τίποτα».

Όλο το ζουμί βρίσκεται στα όσα ανέφερε ο Τζέιμς αργότερα για τον Μπόγδανο. «Εγώ θεωρώ ότι είναι καλό παιδί, αλλά βλέπω ότι από κει που έβριζε τον Τριαντάφυλλο, μόλις είδε ότι το κοινό τον κράτησε για 9η φορά, άλλαξε συμπεριφορά». Αυτή δεν ήταν η μόνη διαφορά ανάμεσα στη συμπεριφορά των δύο παικτών.

Ο Μπόγδανος άκουσε όσα έλεγε ο Τζέιμς στον Τριαντάφυλλο ότι δε μπορεί να κάθεται να απαντάει σε τόσους παίκτες που είναι εναντίον του και πήγε να του ζητήσει το λόγο εκνευρισμένος. Ο Τζέιμς τότε του είπε «αφού δε θέλεις να μιλάμε, δε θα κάτσω να το συζητήσω. Έχει κουράσει όλη αυτή η κόντρα μας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA