Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αναμμένα κάρβουνα καθόταν ο Σάκης Κατσούλης μετά το αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor όπου οι Μπλε κέρδισαν. Αυτό γιατί το έπαθλο ήταν επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα ή τις ερωτικές σχέσεις και σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να στείλει μήνυμα ο Γιώργος Λιβάνης, ο άνθρωπος δηλαδή με τον οποίο η Μαριαλένα έχει τυπικά ακόμα σχέση. Εν τέλει δεν ήταν αυτός και όταν η Μαριαλένα επέστρεψε στην παραλία, μίλησε για το άτομο που επικοινώνησε μαζί της με τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο.

Ο Τριαντάφυλλος άναψε την σπίθα όταν έφερε στο τραπέζι το όνομα του Λιβάνη και η Μαριαλένα μιλώντας στην κάμερα περιέγραψε την επιθυμία της να μιλήσει μαζί του, ξαφνιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό. Ο Ντάφυ μάλιστα, την είδε κάπως στενοχωρημένη και με τον αυθορμητισμό του της είπε «θες να με τρελάνεις; θες να βάλω το χέρι μου στα κάρβουνα»; Περισσότερο βέβαια ξάφνιασε η φράση της για παντελή έλλειψη ερωτικής σχέσης με τον Σάκη.

«Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου ο Γιώργος, αλλά μπορώ να κατανοήσω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να παρεξηγηθεί η σχέση μου με τον Σάκη, έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αυτόν τον καιρό. Είναι όμως σε ανθρώπινο επίπεδο, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό, το έχουμε ξεκαθαρίσει και οι δύο, αλλά μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να μην του αρέσει του Γιώργου αυτό που βλέπει. Ελπίζω όταν βγω έξω να τον δω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα».

Την ίδια στιγμή που η Μαριαλένα έλεγε αυτά, ο Σάκης εκδήλωνε τη χαρά του που δεν ήταν ο Λιβάνης αυτός που έστειλε μήνυμα και είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να αναφέρει το όνομα του «αφού δεν ήταν αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο, τότε είμαστε χαρούμενοι». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA