Μενού
  • Α-
  • Α+

Στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη, η Χρυσούλα Διαβάτη και η Πηνελόπη Πιτσούλη υποδύονταν δύο χαρακτήρες που συγκρούονταν για όλα. Από τη μία η Φώτω Μπαρτζώκα, φανατική ΠΑΣΟΚ, από την άλλη η Μανωλία Μπούρνοδα, φανατική ΝΔ. Η αντίθεση των χαρακτήρων τους όμως φαίνεται πως υπάρχει και στην πραγματική ζωή, αν κρίνουμε από την άποψη που εξέφρασε η Πηνελόπη Πιτσούλη για την Επίδαυρο, την οποία αποκάλεσε γκέτο, σε αντιδιαστολή με όσα έχουμε ακούσει στο παρελθόν από την κυρία Διαβάτη.

Σε παλαιότερες κατά καιρούς δηλώσεις της η Χρυσούλα Διαβάτη θεωρεί την Επίδαυρο ένα ναό της υποκριτικής τέχνης στην Ελλάδα και των τεχνών συνολικά. Δεν έδειξε να συμμερίζεται αυτή την αντίληψη η Πηνελόπη Πιτσούλη, μιλώντας στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς και δεν έχει παίξει ποτέ σε αυτά τα 35 σχεδόν χρόνια καριέρας στην Επίδαυρο και η ηθοποιός του απάντησε με έναν βαρύ χαρακτηρισμό.

«Τι είναι η Επίδαυρος; Η Επίδαυρος είναι ένα γκέτο, ένα κλιμάκιο που θέλει και έχει κάποιους. Δε με θέλεις μια εσύ, δε σε θέλω δέκα εγώ. Δεν κάθισα να το ψάξω γιατί δεν με φώναξαν γιατί δεν με ενδιέφερε. Εγώ ήθελα να παίζω. Αγαπούσα το θέατρο και ήθελα να είμαι στο σανίδι. Οπουδήποτε ήταν αυτό. Χαλάλι τους».

Από την κουβέντα δεν έλειψε και η συζήτηση για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις πάσης φύσεως.

«Λύπες είχα πάρα πολύ λίγες στο θέατρο από άτομα δύστροπα, περίεργα, που δεν τα σήκωνε το πετσί μου αλλά κυρίως χαρές. Όλα αυτά που ακούστηκαν είναι ένας πανικός. Είναι εξωγήινο όλο αυτό που γίνεται για μένα. Δεν ήξερα ότι γίνονταν τόσο κακά πράγματα γιατί εγώ τελείωνα την δουλειά κι ερχόταν ο άντρας μου και πηγαίναμε σπίτι. Δεν ήξερα τι γίνεται παρασκηνιακά ή τη νύχτα. Δεν το αντιλαμβανόμουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA