Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών και αναμένεται να γίνει ακόμα περισσότερο δεδομένου ότι βρισκόμαστε μόλις 12 μέρες μακριά από τον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ με καθυστέρηση ενός έτους. Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό, έχει βρεθεί στο στόχαστρο λόγω του τραγουδιού της που φέρει τον τίτλο El Diablo.

Σημαίνει «Ο Διάβολος» και αναπόφευκτα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από θρησκευτικές οργανώσεις, από φορείς της Εκκλησίας, έφτασε η χάρη του μέχρι και τη Νέα Υόρκη όπου Έλληνες ομογενείς διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την επιλογή.

Η Έλενα Τσαγκρινού αναγκαστικά συγκέντρωσε πάνω της όλα τα πυρά, δέχτηκε πολλά υβριστικά σχόλια στα social media και η όλη κατάσταση απέβη αφόρητη για ένα νέο παιδί της ελληνικής μουσικής.

Η 26χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, όπου εξήγησε τι συνέβη με την επιλογή του τραγουδιού, έδωσε τη δική της ερμηνεία σε αυτό που πραγματεύεται στιχουργικά και έκανε λόγο για καλλιτεχνική αφέλεια μιας νέας κοπέλας που εστίασε στη μελωδία πρωτίστως.

«Αν είχα πάρει σοβαρά τις αντιδράσεις, θα είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ και μπορεί να μην ήθελα να πάω στο διαγωνισμό. Έχω μάθει να κρατάω τα καλά στη ζωή. Θεωρώ ότι η τύχη και η ζωή θα μου τα φέρουν θετικά, γιατί εγώ έτσι προσπαθώ να είμαι έτσι. Αν θα τα καταφέρω, θα δείξει. Είμαι 26 χρονών και νιώθω ότι τώρα γίνομαι γυναίκα. Πριν τη Eurovision θα σου έλεγα ότι μάλλον είμαι κοριτσάκι. Τώρα βρίσκω το πάτημα μου. Με την καλλιτεχνική αφέλεια μπορείς να επιλέξεις κάτι καλό ή κακό. Εμένα ήταν κάπου στη μέση με το τραγούδι γιατί το βάρος το παίρνω όλο εγώ. Να μείνουμε καθαρά στην καλλιτεχνική αφέλεια που έχει μια τραγουδίστρια σκεπτόμενη ξεκάθαρα τη μουσική και μην έχοντας στο μυαλό μου ούτε κατά διάνοια κάποια πολιτικοθρησκευτική πλευρά. Δεν περίμενα με τίποτα ότι ένα τραγούδι μπορεί να προκαλέσει τέτοια αντίδραση. Στενοχωρήθηκα, αλλά δεν έκατσα να δώσω βαρύτητα. Η πραγματικότητα ήταν αυτή που ξεκαθαρίσαμε, ότι το τραγούδι μιλά για μια καταστροφική σχέση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA