Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν ένα πρόσωπο έχει αναδειχθεί περισσότερο από τα υπόλοιπα στο φετινό Survivor, αυτό είναι αναμφίβολα ο Τζέιμς Καφετζής. Δεν έχει περάσει επεισόδιο, δεν έχει περάσει εβδομάδα που να μην βρίσκεται περισσότερο από όλους στο προσκήνιο και το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να τον στηρίζει σχεδόν ισάξια με τον Τριαντάφυλλο. Αυτή τη δυναμική που έχει ως πρόσωπο την αναγνωρίζουν στον ΣΚΑΪ και ο Τζέιμς μπορεί να έχει την πορεία του Μάριου Πρίαμου.

Ο Πρίαμος που βγήκε από το πρώτο Survivor, έκανε ταξιδιωτική εκπομπή στο Open την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κάτι αντίστοιχο φέρονται να ετοιμάζουν στον ΣΚΑΪ και για τον Τζέιμς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, το κανάλι πήρε έμπνευση από τα βίντεο στο Youtube που έχει αναρτήσει ο Τζέιμς από ταξίδια που έκανε με τη σύντροφό του Μαξίν και εξετάζεται η πιθανότητα να γίνει αυτό σε μορφή εκπομπής. Βέβαια, το κανάλι διαθέτει ήδη μια τέτοια εκπομπή, αυτή του Ευτύχη Μπλέτσα που ταξιδεύει με τη γυναίκα του.

Ως εναλλακτική, υπάρχει ενδεχόμενο να προστεθεί στο team κάποιας εκπομπής, ίσως της Ιωάννας Μαλέσκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA