Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Άγριες Μέλισσες μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ειδικά με τις εξελίξεις που διαδέχονται η μία την άλλη, στο Διαφάνι και κυρίως στην οικογένεια Σταμίρη. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Δούκας μαινόμενος αποφασίζει να εκδικηθεί τον Μιλτιάδη, που έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο και κατέστρεψε τα εγκαίνια του εργοστασίου.

Στο πλευρό του έχει τον Μελέτη, που θα τον βοηθήσει, όχι όμως και τον Κωνσταντή, που αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν και έρχεται σε σύγκρουση με τον Μελέτη για πρώτη φορά. Τα μέλη του Συνεταιρισμού και ο Λάμπρος φοβούνται για τα αντίποινα του Δούκα και ανησυχούν για τον Μιλτιάδη. Άραγε, το σχέδιο του Μελέτη είναι να τον βγάλει από τη μέση;

Την ίδια ώρα, Ασημίνα και Δρόσω βρίσκονται στο δικαστήριο για την επιμέλεια του Σέργιου και έρχονται αντιμέτωπες με τον Νικηφόρο, που νιώθει σίγουρος για τη νίκη του, αντίθετα με την Ασημίνα που φοβάται πως το σκοτεινό παρελθόν της Δρόσως, καθώς και της Ελένης, θα λειτουργήσει εναντίον τους. Το δικαστήριο θα λάβει υπόψιν όλα τα στοιχεία και θα ανακοινώσει τη σημαντική απόφαση.

Τέλος, η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της στη μοναχή για όσα της συνέβησαν και παίρνει την απόφαση για το αν θα επιστρέψει στους γονείς της.

Δείτε το trailer:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA