Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, που τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στους δέκτες μετά από 14 χρονιά, ρίχνει αυλαία με πάρα πολλές guest εμφανίσεις.

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε την σύζυγό του Γεράσιμου ΣκιαδαρέσηΜπέσυ Μάλφα, η οποία θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός πόζαρε μαζί με τον σύζυγό της, την Τζόυς Ευείδη και τις δύο κόρες της, Νίκη και Όλγα Σκιαδαρέση  έξω από το εμβληματικό καφενείο του Βαγγέλη Φατσέα, θέλοντας να αποχαιρετίσει την επιτυχημένη σειρά.

 «“ΚΑΦΈ ΤΗΣ ΧΑΡΆΣ” Τελευταίο επεισόδιο!!! Δίπλα στον σύζυγό μου, την σύζυγό του, και τις δύο μας κόρες!!!! Κι ο Θοδωρής από κοντά συμπαραστάτης!” έγραψε η Μπέσυ Μάλφα στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε στο Instagram

https://www.instagram.com/p/COgISnKlKXf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σημειώνεται, ότι και η κυρία Μάλφα, αλλά και οι δύο κόρες, έπαιξαν στο τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA