Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ημέρα μετά την αποχώρηση της Ανούς, οι  9 παίκτες του MasterChef κλήθηκαν να λάβουν μέρος σε μια δοκιμασία όπου θα χωρίζονταν σε τριάδες και ο κάθε παίκτης θα αναλάμβανε να φτιάξει ένα πιάτο. Τα τρία πιάτα θα συνέθεταν ένα ολοκληρωμένο μενού. Ο Αλέξανδρος είχε το πλεονέκτημα και του ανατέθηκε να φτιάξει τις τρεις ομάδες, αλλά οι συνδυασμοί που έκανε, δεν άρεσαν σε κανέναν και ήταν αναμενόμενο πως θα προκαλούσαν συγκρούσεις.

Όλοι οι παίκτες κατηγόρησαν τον Αλέξανδρο για στρατηγική, αφού επέλεξε να βάλει δύο από τους πιο αδύναμους μαγειρικά παίκτες ως αρχηγούς στις άλλες δύο ομάδες, το οποίο θα ενοχλούσε και θα έβγαζε εκτός συγκέντρωσης τους πιο δυνατούς που θα έπρεπε να υπακούσουν. Ήταν δηλαδή μια κίνηση τακτικής που θα έφερνε τους καλούς παίκτες σε μειονεκτική θέση και με πιθανότητα να παραδώσουν ένα όχι και τόσο καλό πιάτο.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος επέλεξε να βάλει στην ομάδα του τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι, ενώ όρισε αρχηγούς τον Παύλο και τον Τζαμάλ στις άλλες δύο. Ο Παύλος για παράδειγμα θα έδινε οδηγίες στον Διονύση, που σε αυτούς τους 4 μήνες του στο MasterChef δεν έχει δείξει και ιδιαίτερη προσαρμοστικότητα ή να αποδέχεται αυτούς που δεν μαγειρεύουν το ίδιο καλά.

Αυτό αποδείχτηκε με την απρεπή συμπεριφορά του προς τον Παύλο, στον οποίο είπε «σκάσε», δείγμα του ότι τον θεωρεί κατώτερό του. Ο χαρακτήρας του Παύλο είναι τέτοιος που δεν διαχειρίζεται εύκολα αντιμετώπιση σαν κι αυτή, κάτι που φάνηκε στο τελικό στήσιμο, με το γλυκό του να είχε εμφανή θέματα σύστασης και να μην είναι τόσο καλό.

Το Twitter φυσικά και δεν έχασε ευκαιρία να «δικάσει» τον Διονύση.

https://twitter.com/Sunday75185501/status/1390388257574342660?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/SuitedCaptain/status/1390389575349161992?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA