Μενού
  • Α-
  • Α+

Αιφνίδιο ήταν το τέλος της εκπομπήςΣτην Υγειά Μας” από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που για 17 χρόνια κρατούσε συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου, χαρίζοντας ξέφρενα γλέντια, χορούς και πολλές συγκινήσεις. Η εκπομπή που ξεκίνησε από την ΕΡΤ, συνέχισε στον Alpha και έκτοτε φιλοξενείται στον ΣΚΑΪ, ρίχνει αυλαία στα μέσα Ιουνίου.

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, πως πριν δύο μήνες γινόταν λόγος για κόψιμο της εκπομπής, εξαιτίας των χαμηλών πτήσεων στα νούμερα τηλεθέασης, όμως σύντομα όλα βρήκαν το δρόμο τους. Το κανάλι του Φαλήρου και η εταιρεία παραγωγής αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν, με ολική, όμως, ανανέωση και σχεδιασμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου” η ανανέωση αφορούσε από το πλατό μέχρι και τους συντελεστές, ενώ ο ΣΚΑΪ ήθελε να επενδύσει σε νέο concept εκπομπής, προκειμένου να δώσει μια φρέσκια νότα. Στα πλάνα του ήταν να γίνει λιγότερο λαϊκή εκπομπή και περισσότερο σύγχρονη και ποπ. Η απόφαση αυτή ήταν κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του και να κλείσει ένα μεγάλο επαγγελματικό κεφαλαίο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA