Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δούκας των Άγριων Μελισσών, κατά κόσμον Λεωνίδας Κακούρης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τα τελευταία επεισόδια και το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου που πλέον πλησιάζει. Ο ηθοποιός που συγκλόνισε στο χθεσινό επεισόδιο και στην σκηνή που μαινόμενος ζητούσε εκδίκηση για τον Μιλτιάδη, είπε μεταξύ άλλων πως πολλοί θα μπουν φυλακή και πολλοί θα μπουν, ενώ και το φινάλε πρόκειται να είναι αιματοβαμμένο.

«Από τη στιγμή που έχει γίνει κάτι τέτοιο αρκετά νωρίς στη ζωή σου και επαναλαμβανόμενα, είναι ουσιαστικά η έσχατη λύση σου όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι όπως είναι τώρα, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι μετά από αυτά που θα συμβούν τώρα και στο τέλος της σεζόν. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του. Μπαίνουμε σε μια περίοδο που πολλοί θα μπουν φυλακή, πολλοί θα βγουν από τη φυλακή», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης.

Αιματοβαμμένο το φινάλε του δεύτερου κύκλου

Όσον αφορά το φινάλε και το αν θα βαφτεί αίμα είπε: «Θα βαφτεί με αίμα το φινάλε αυτού του κύκλου, όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλά δεν έχω διαβάσει τα τελευταία 5-6 επεισόδια που είναι και η λύση, γιατί περιμένω να έρθουν και τα τελευταία 2 και να τα διαβάσω όλα μαζί.Έρχονται πολύ δύσκολες σκηνές, χρειάζεται τρομακτική ενέργεια, συγκέντρωση, παρουσία», κατέληξε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA