Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πανδημία έχει πατήσει φρένο σε πολλές παραγωγές του Netflix, και όχι μόνο, με αποτέλεσμα οι συνδρομητές να αδημονούν να έρθουν επόμενες σεζόν και νέα επεισόδια. Μία εξ αυτών είναι και η επιτυχημένη σειρά Stranger Things, η 4η σεζόν του οποίου αναμένεται να προσγειωθεί στην online διαδικτυακή πλατφόρμα προς το τέλος του 2021. Διάφορα σενάρια, βέβαια, αναφέρουν και το 2022 ως πιθανότητα, ωστόσο ελπίζουμε να πέσουν πανηγυρικά έξω. Τo Netflix, λοιπόν, μετά από πάρα πολλούς μήνες που κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του για την επερχόμενη σεζόν, έδωσε ακόμα μία γεύση για το τι επρόκειτο να παρακολουθήσουμε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στιβ Χάρρινγκτον που υποδύεται στη σειρά τον Τζο Κίρι, σε παλαιότερη συνέντευξη, δήλωσε πως αυτή η σεζόν θα είναι και η πιο τρομακτική, ακόμα κι από την προηγούμενη που ήταν αρκετά σκοτεινή.

Τι γνωρίζουμε για την 4η σεζόν

Αρχικά, μας λύθηκε η πιο σημαντική απορία από τον περασμένο Φεβρουάριο κι αυτή δεν ήταν άλλη από το αν ζει ο Χόπερ ή όχι. Σύμφωνα με το teaser είναι ζωντανός και παγιδευμένος στη Ρωσία. Στα νέα επεισόδια, μάλιστα, θα παρακολουθήσουμε πολλά για το παρελθόν του Χόπερ, όπως είχε δηλώσει σχετικά το καλοκαίρι σε συνέντευξή του.

Στο νέο teaser βλέπουμε το rainbow room με 10 χαρισματικά παιδιά να εκπαιδεύονται με δραστηριότητες, ενώ στο τέλος, φαίνεται μία πόρτα με το νούμερο 11 να αναγράφεται πάνω της. Εκεί, η φωνή του Μάρτιν Μπρένερ, που επιστρέφει δριμύτερος και αποτελεί μια αποκάλυψη της νέας σεζόν, ακούγεται να λέει «Eleven, ακούς;» και η Eleven να ανοίγει τα μάτια της. Δεν γνωρίζουμε αν είναι κάποια αναδρομή, κι αυτό είναι κάτι που θα μας τρώει μέχρι να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα.

Δείτε το teaser:

https://www.instagram.com/tv/COiEqwLjIaQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA