Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουν περάσει περίπου πέντε μήνες από τότε που ξεκίνησε το Survivor και πλέον οδεύουμε στη στιγμή που το ριάλιτι επιβίωσης θα γίνει ατομικό και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Τα ματσαρίσματα, οι συμμαχίες και η συμπαράσταση των παικτών θα αποτελούν παρελθόν και η επιβίωση θα γίνει ακόμα πιο σκληρή.

Αναφορικά με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», το Survivor θα γίνει ατομικό σε περίπου δύο εβδομάδες, όταν οι παίκτες θα είναι συνολικά οκτώ και όχι δέκα. Σημαντική διαφορά συγκριτικά με τα προηγούμενα Survivor, είναι πως στο φετινό η επιλογή των παικτών για τα αγωνίσματα θα γίνεται μέσω κλήρωσης και ο καθένας θα έχει από τέσσερις ζωές. Παράλληλα, όταν φτάνουν στους δύο, ο νικητής θα κερδίζει μεγάλα έπαθλα.

«Όταν λέμε ατομικό εννοούμε πως δεν θα υπάρχουν ματσαρίσματα, φιλίες, κλίκες κλπ. Ο καθένας θα αγωνίζεται μόνος του, δηλαδή θα γίνεται κλήρωση και θα δίνονται τέσσερις ζωές στον κάθε παίκτη. Θα παίξουν και απέναντι π.χ. ο Τζέιμς με τον Νίκο ή ο Σάκης με την Μαριαλένα.Θα φτάνουν στους δυο κι εκεί ο νικητής θα κερδίζει μεγάλα έπαθλα», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA