Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φράση της Κάτιας Δέδε για την είσοδο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στη Φάρμα, συμπυκνώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους συμπαίκτες της κατά την άφιξη της πρώην παίκτριας του My Style Rocks. «Ξυπνάω το πρωί, βγαίνω πρώτη πρώτη από το δωμάτιο, βγαίνω έξω και βλέπω μια ξανθιά γκομενάρα με τον Βασίλη. Την κοιτάζω κι είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, φρέσκια φρέσκια, ζουμερή, να μας λέει καλημέρα». 

Εκείνος βέβαια που έδειξε να τα χάνει περισσότερο απ΄όλους, ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο αρχηγός στη Φάρμα γι΄αυτή την εβδομάδα, καθώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήγε πρώτα απ΄όλους στη δική του καμπίνα κι εκείνος την ξενάγησε. Μάλιστα, ενόσω της έδειχνε τις κότες, η Παναγιώταρου άνοιξε την πόρτα στο κοτέτσι και βγήκε μία έξω, κάτι που ενόχλησε τον Βασίλη. 

«Πιστεύω δεν έχει ιδέα τι κάνουν οι κότες, θα μπορούσε να πάρει μία και να τη βάλει στην τσάντα της» είπε για εκείνη. Δεδομένων κάποιων αντιδράσεων του στο παρελθόν για την Κατσογρεσάκη και τις αδερφές Τσικιτίτου, η Κάτια Δέδε ρώτησε τον Θεοδωρόπουλο την άποψη του για την Αλεξάνδρα κι εκείνος της απάντησε «Ντάξει, δεν τρελάθηκα, δεν είναι του στυλ μου», αλλά φυσικά η Κάτια δεν τον πίστεψε.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου ανέλαβε στη συνέχεια να της δείξει πως να αρμέξει τις κατσίκες κι επειδή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έπαιρνε σωστή θέση, η Μαρία φάνηκε να ενοχλείται και της είπε «είσαι χαζή; κάθεσαι πλάγια».

Όσο για τους υπόλοιπους, όταν κατάφεραν να σηκωθούν από το κρεβάτι, την καλωσόρισαν και σχετικά γρήγορα ξεκίνησαν οι συμπάθειες και οι... μη συμπάθειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA