Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ελένη Ράντου, όπου μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή, τη σχέση με την κόρη της, τις καταγγελίες στο θέατρο για σεξουαλικές και ψυχολογικές κακοποιήσεις, αλλά και για το διάστημα που πέρασε κατάθλιψη.

Φέτος, τη βλέπουμε τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια, στη σειρά Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ. Αν δεν είχε υπάρξει η καραντίνα, ίσως να μην αποδεχόταν αυτόν το ρόλο, αφού απέχει από τις σειρές από την εποχή της Εργαζόμενης Γυναίκας. Όμως οι καιροί δεν άφησαν άλλη επιλογή για βιοπορισμό και η Ελένη Ράντου συμμετέχει και συμβάλλει ώστε αυτή η σειρά να θεωρείται από τις πολύ επιτυχημένες της σεζόν, με την ΕΡΤ να την ανανεώνει άμεσα για την επόμενη χρονιά.

Κατά την παρουσία της στο The 2Night Show, η Ελένη Ράντου δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και να μην αναφερθεί στα όσα αποκαλύπτονται εδώ και 4 περίπου μήνες στο χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες για κακοποιήσεις ψυχής και σώματος.

«Τα μεγάλα σοκ κι οι εποχές που είναι στριμόκ…ες αποκαλύπτουν, είναι αποκαλυπτικές εποχές. Μέσα από αυτό που ζήσαμε δεν μου αποκαλύφθηκαν μόνο τα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά κι ο κόσμος πως το αντιμετώπισε. Ήταν από όλες τις πλευρές, βγήκε κανιβαλισμός, πολύ μίσος κι από τις δύο πλευρές κι ήταν λίγο αγριευτικό και σοκαριστικό. Είτε έπαιρνες θέση είτε όχι ήταν μια στιγμή που εξέθετε τους πάντες. Ήταν όλοι εκτεθειμένοι σε αυτό το σκοτάδι κι αυτό εξέθετε κι αυτούς που το άκουγαν κι όχι μόνο αυτούς που το διέπραξαν. Με ενοχλεί που ένα θέμα κοινωνίας, έγινε θέμα του θεάτρου. Ό,τι τα αποκάλυψε αυτός ο χώρος, δεν σημαίνει ότι είναι προβλήματά του αλλά μιας ολόκληρης κοινωνίας».

Η Ελένη Ράντου μίλησε και για την επιθυμία της και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου να έκαναν και δεύτερο παιδί στο παρελθόν ή να υιοθετούσαν, κάτι που δεν τελεσφόρησε λόγω οικογενειακών θεμάτων, όπως εξήγησε.

«Πήγα στην 5ημερη μαζί με την κόρη μου στο Λονδίνο. Αλλά έχω πάει μαζί της και σε πορεία. Είναι μοναχοπαίδι και είμαι υπερπροστατευτική. Πήγα μαζί της και στο Εράσμους στη Χάγη αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος. Ήμουν πάντα πολύ διακριτική. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα τηλέφωνό της. Η Νικολέττα ζητάει βοήθεια. Δεν είναι παιδί που θέλει να κρύβει τα προβλήματά της. Είμαστε πολύ κοντά. Ήθελα και δεύτερο παιδί, μάλιστα σκεφτήκαμε και την υιοθεσία αλλά λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων δεν το προχωρήσαμε.

Ο Βασίλης αγωνιά από το σπίτι. Ο Βασίλης είναι πιο αγχώδης από μένα αλλά προσπαθεί να μη δείχνει υπερπροστατευτικός. Η κόρη μας, σπουδάζει στη Καλών Τεχνών ζωγραφική».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA