Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2021, εκεί όπου η Κύπρος θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo. Έχουν ακουστεί τόσα πολλά για το τραγούδι και την τραγουδίστρια, όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν για εκείνη. Η Τσαγκρινού μίλησε λίγο πριν πετάξει για Ρότερνταμ, στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και τη Σίσσυ Χρηστίδου, για την προσπάθεια που θα κάνει.

Αρχικά, η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε τι θα φορέσει στη σκηνή της Eurovision 2021, υποσχέθηκε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με την Ελένη Φουρέιρα, τι της είπε ο σύντροφος της ο Mike, αλλά και πώς είναι ψυχολογικά μετά από όλα όσα ακούστηκαν για το El Diablo.

«Δεν είμαι καθόλου αγχωμένη γιατί θεωρώ ότι με το άγχος δεν κερδίζουμε κάτι, οπότε προσπαθώ να είμαι ήρεμη, είμαι προετοιμασμένη φουλ και πιστεύω ότι θα πάνε όλα σούπερ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί η ομάδα μου έχει κάνει κάτι το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό και με πλαισιώνει. Η Ελένη Φουρέιρα μου έχει δώσει την καλύτερη συμβουλή, να το διασκεδάσω, να είμαι ο εαυτός μου και να προσέχω τον εαυτό μου. Το αγόρι μου θέλει να με δει με την πρωτιά, με υποστηρίζει και θέλει το καλύτερο για μένα. Ο Μιχάλης δεν θα έρθει, γιατί αν ερχόταν θα κάναμε διακοπές, δε θα μπορούσα να συγκεντρωθώ.

Είναι ένας διαγωνισμός αρκετά απαιτητικός. Έχω αρχίσει και ξεχνάω πλέον όλα όσα συζητήθηκαν για το El Diablo. Με στεναχώρησε, αλλά πέρασε αυτή η φάση, είμαι μια χαρά και δεν δίνω σημασία. Θέλω να πάει πολύ καλά και η Στεφανία. Προφανώς και περιμένω το 12άρι από την Ελλάδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA