Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού από το Survivor, ήταν και είναι θεωρητικά ένα αγωνιστικό πλήγμα για τους Μπλε, αφού όλοι αναγνώριζαν πως είχε ανέβει αρκετά, ενώ στον στόχο αποτελεί τον καλύτερο παίκτη μαζί με τον Τζέιμς. Είναι σίγουρα πιο πάνω από τον Κόρομι και τον Μπάρτζη, αν και στο run δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός. Σε κάθε περίπτωση η αποχώρηση του θα φέρει για περισσότερους αγώνες αντιμέτωπους τους υπόλοιπους τρεις με τους 2 δυνατούς παίκτες της Κόκκινης Ομάδας κι αυτό μπορεί να φέρει περισσότερη κούραση ή να γίνει πλεονέκτημα λόγω μεγαλύτερης τριβής με τους στόχους. Τι αναφέρει το spoiler;

Στο αγώνισμα της Κυριακής (9/5) οι Κόκκινοι και οι Μπλε μπαίνουν στο στίβο μάχης με διαφορετική ψυχολογία σε σχέση με το αγώνισμα επικοινωνίας. Οι Μπλε έχουν νικήσει την τελευταία φορά, οι Κόκκινοι προέρχονταν από 3 σερί νίκες, επομένως και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή ψυχολογία. Υπάρχουν όμως και τα γεγονότα της παραλίας που μας έδωσε το trailer. Εκεί, η Καρολίνα με την Ελένη, δύο κοπέλες που ήταν κοντά και έκαναν μαζί γυμναστική, έρχονται σε αντιπαράθεση για χάρη του Τζέιμς και του Μπάρτζη.

Όλο αυτό επιτείνει το πάθος για τη νίκη και αναδεικνύει μια νέα αντιπαλότητα. Έτσι, στο αγώνισμα επάθλου φαγητού και κολύμβησης με δελφίνια στην Πούντα Κάνα, θα δούμε να κρίνονται όλα στην κόψη του ξυραφιού και δε θα υπάρξουν σκορ τύπου 10-2 ή 10-6, όπως στα δύο τελευταία αγωνίσματα. Αυτοί που θα κόψουν πρώτοι το νήμα της νίκης είναι οι Μπλε, κάτι που σίγουρα θα φέρει εκ νέου εσωστρέφεια στην Κόκκινη Ομάδα. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το spoiler, επομένως μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί.

https://www.youtube.com/watch?v=aT5AFmmi3-E
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA