Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκρηκτική είναι η ατμόσφαιρα για, ακόμη μια φορά, στο αποψινό Survivor. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του ριάλιτι επιβίωσης, αφού οδεύουμε σταθερά στο να γίνει το παιχνίδι ατομικό. Η μπλε ομάδα, που κέρδισε το χθεσινό έπαθλο, βρίσκεται σε δυσμενή θέση, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μη χάσει ακόμα έναν παίκτη αυτή την εβδομάδα.

Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Μετά τις δύο απανωτές ήττες στα αγωνίσματα ασυλίας για την μπλε ομάδα, φαίνεται πως η ατυχία συνεχίζεται. Στο αποψινό επεισόδιο, τα «λιοντάρια» χάνουν και έρχονται ξανά αντιμέτωποι με τη διαδικασία ψηφοφορίας, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ελένη Χαμπέρη να μην έχουν πλέον ασυλία. Οι κόκκινοι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, καταφέρνουν να κερδίσουν και να είναι παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού. Χαλαρή εβδομάδα, από την άλλη, θα είναι για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος θα κερδίσει την ασυλία και θα πρέπει να υποδείξει έναν συμπαίκτη του ως δεύτερο προτεινόμενο.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Καυγάς μεταξύ Καρολίνας και Ελένης Χαμπέρη

Πολλαπλά τα μέτωπα εντάσεων στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, αφού σύμφωνα με το trailer, οι αντοχές έχουν «χτυπήσει» κόκκινο. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και καταλήγει να τσακώνεται, ξανά, με τον Σάκη Κατσούλη, ενώ η Καρολίνα εμφανώς εκνευρισμένη τα βάζει με την Ελένη Χαμπέρη. Μάλιστα, στον καυγά μπαίνει και ο Κόρομι, ο οποίος βαθιά ενοχλημένος από τη στάση της πρώτης, σχολιάζει πως δεν μπορεί να δεχθεί την ήττα από την Ελένη.

Δείτε το trailer:

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA