Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα επεισόδια του Survivor μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, είδαμε μια έντονη στοχοποίηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη από τους υπόλοιπους παίκτες. «Κάθονται και στενοχωριούνται για μια ήττα, αντί να απολαύσουν αυτό που ζούμε εδώ» έλεγε χαρακτηριστικά ο Κόρομι στη βραδινή συγκέντρωση της πρώην Κόκκινης Ομάδας. Στο επεισόδιο της Δευτέρας όμως είδαμε πως τελικά οι μόνοι σταθεροί και ειλικρινείς προς το κοινό, είναι ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί αυτοί που τους κατηγορούσαν και είχαν αναπτύξει έναν άξονα συμμαχίας, έγιναν μαλλιά κουβάρια μετά τη νίκη των Κόκκινων. Οι πανηγυρισμοί των Μπλε και ιδίως του Κόρομι μετά το αγώνισμα επάθλου, εκνεύρισαν Μπόγδανο και Ασημακόπουλο, οι οποίοι θέλησαν να απαντήσουν με τον ίδιο εριστικό τρόπο και μετά τη νίκη στην πρώτη ασυλία, φώναζαν επιδεικτικά και δε σταμάτησαν ούτε μετά την επιστροφή στην παραλία.

https://www.youtube.com/watch?v=0g6VFYABJio

Αυτό οδήγησε στον έντονο εκνευρισμό της Μαριαλένας με την Κόκκινη Ομάδα και δη με τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο που θεωρεί φίλους της, ενώ έφερε αντιπαράθεση ανάμεσα σε Ελένη, Καρολίνα, Ασημακόπουλο και Κόρομι. Αυτή η αντιπαράθεση δε σταμάτησε ούτε στο συμβούλιο, με το κλίμα να είναι τεταμένο και τον Κόρομι να κάνει λόγο για απαντήσεις που θέλει να δώσει σε συγκεκριμένα άτομα της Κόκκινης Ομάδας, χωρίς να ονοματίσει ποιους, παρά την πίεση του Τριαντάφυλλου να πει ονόματα.

https://www.youtube.com/watch?v=yfxLnUpdIWM

Βλέπουμε λοιπόν πως αυτοί που ήταν φίλοι, «γύρισαν τη μπιφτέκα», όπως λένε στο Survivor και αλλάζουν σε κάθε επεισόδιο στάση και άποψη για κάθε άτομο. Μέχρι και ο Τριαντάφυλλος βλέπουμε ότι προσεγγίζει συνέχεια Τζέιμς και Μπάρτζη, είτε γιατί αντιλαμβάνεται την απήχηση τους στο κοινό είτε γιατί θέλει να διασπάσει τη Μπλε Ομάδα και να «χτυπήσει» τον Κόρομι.

Όλοι αλλάζουν στάση ανάλογα τη στιγμή, εκτός από τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη που είναι σταθεροί σε όλη τη διάρκεια από την ένωση και μετά. Κι αυτό γιατί γνώριζαν πως κάποια στιγμή τα πράγματα θα γίνουν άβολα και άσχημα μεταξύ των ομάδων.

https://www.youtube.com/watch?v=EOp7c_ODo7k

Αυτοί που τους κατηγορούσαν, είναι τώρα οι ανακόλουθοι και μετά το χθεσινό επεισόδιο, το αχώριστο δίδυμο έχει πάρει ήδη μια νίκη στα μάτια του κοινού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA