Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη μέχρι τώρα πορεία του στο Survivor, ήταν από τους πιο αγαπητούς στο κοινό και γι΄αυτό εξελίχθηκε σχετικά γρήγορα σε ένα από τα φαβορί. Είναι πάντοτε εμψυχωτής των συμπαικτών του, είναι ειλικρινής, είναι αυθόρμητος, έχει δείξει έντονα στοιχεία ευαισθησίας, αλλά δεν έχει διστάσει να τσακωθεί και με πρόσωπα για λόγους που ήταν σωστοί. Όμως στα τελευταία επεισόδια ο Ηλίας Μπόγδανος γίνεται σταδιακά από τους πιο κουραστικούς παίκτες με τη συμπεριφορά του.

Ίσως να φταίει η τόση παρέα και ταύτιση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο που είναι μαζί με τον Κόρομι οι λιγότερο συμπαθείς στο κοινό παίκτες του Survivor

Σε κάθε περίπτωση, από την αποχώρηση του Παππά και μετά, ο Μπόγδανος έχει μπει σε μια διαδικασία να δημιουργεί από μόνος του εντάσεις, εκεί όπου δεν υπάρχουν και εξελίσσεται σε ενοχλητική παρουσία λόγω του επιδεικτικού τρόπου με τον οποίο πανηγυρίζει.

https://www.youtube.com/watch?v=60id7WnzZOU

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (11/5) ειδικά ξεπέρασε κάθε όριο, σε βαθμό που έφτασε στο σημείο να το αναγνωρίσει ακόμα και ο ίδιος. Τον είδαμε επίσης, ενώ κατηγορεί τόσο σφοδρά τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη επειδή δεν έχουν πολλά πάρε-δώσε με τους υπόλοιπους στο Survivor, να κάνει μικρές κυβισθήσεις και να προκαλεί την ίντριγκα μέσα σε αυτό το παρεάκι που έχει στηθεί από την πρώην Κόκκινη Ομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=OCUvZJVVVXI

Ενδεχομένως ο Ηλίας Μπόγδανος να έχει καταλάβει πάνω κάτω πόση απήχηση έχει στο κοινό και γι΄αυτό να έχει πιο επιθετική συμπεριφορά, θεωρώντας πως είναι καβάλα στ΄άλογο. Είναι ακριβώς αυτή η πεποίθηση που έκανε τον Αλέξη Παππά κάτι άλλο απ΄αυτό που βλέπαμε ως τα μισά του Survivor. Μπορεί λοιπόν ο Μπόγδανος να είπε στον Τζέιμς πως είναι ίδιος ο Παππάς, αλλά μάλλον εκείνος περισσότερο τείνει να του μοιάσει, παρά ο Τζέιμς. 

Μένει να δούμε αν οι τριγμοί στο τελευταίο επεισόδιο θα κατευνάσουν κάπως αυτόν τον ανεξέλεγκτο χαρακτήρα του Μπόγδανου, όπως τον βλέπουμε σε πλήρη μορφή στη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA