Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναμφισβήτητα το Survivor μονοπωλεί, αυτή τη στιγμή, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και βρίσκεται στην κορυφή του χάρτη της τηλεθέασης. Όσον αφορά το MasterChef, εξίσου βρίσκεται σε υψηλή θέση στις προτιμήσεις του κόσμου, ωστόσο τέλος του Μαΐου θα πέσει αυλαία και στον πέμπτο κύκλο. Πρόωρο τέλος, όμως, θα έρθει για το House of Fame, με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα, μιας και τα νούμερα πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα χαμηλές πτήσεις, επομένως ο ΣΚΑΪ δίνει παράταση στο ριάλιτι επιβίωσης και κόβει το ριάλιτι τραγουδιού.

Αναφορικά με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Happy Day, τέλη Μαΐου η ακαδημία θα μας αποχαιρετίσει, ενώ όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, από το live της Παρασκευής, ξεκινούν οι διπλές αποχωρήσεις και στους φιναλίστ θα βρίσκονται έξι πρόσωπα. Βέβαια, το κανάλι του Φαλήρου αναφέρει πως έτσι κι αλλιώς θα τελείωνε στα τέλη του μήνα.

Η κριτική επιτροπή του ριάλιτι τραγουδιού απαρτίζεται από τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο, ονόματα σπουδαία στον καλλιτεχνικό χώρο που και πάλι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Οι τσακωμοί και οι κακές ερμηνείες, ίσως να αποτέλεσαν τους λόγους που ο κύκλος αυτός θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA