Μενού
  • Α-
  • Α+

Οδεύουμε με σταθερή ταχύτητα προς το τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και τους πρωταγωνιστές να μας δίνουν μικρή γεύση από το τι έχουμε να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, καθώς και το δυνατό φινάλε. Πρώτος ξεκίνησε ο Λεωνίδας Κακούρης, κατά κόσμον Δούκας, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως το τέλος θα είναι αιματοβαμμένο, ενώ θα υπάρξει δικαίωση για κάποιους κατοίκους του Διαφάνι.

Τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Προκόπης στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV24, έδωσε κάποιες πικάντικες πληροφορίες για τα επόμενα επεισόδια. Σε ερώτηση για το φινάλε, ο Γιώργος Ηλιόπουλος απάντησε πως «από ό,τι ακούγεται, αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα σε αυτά που έπονται, θα ανατραπούν όλα».

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται ο Δούκας και η κόντρα στην οικογένεια των Σεβαστών. Η Ελένη Σταμίρη θα πάρει εκδίκηση από τους Σεβαστούς για τη δολοφονία του πατέρα της Γιώργου Σταμίρη, ενώ τα αίματα έχουν ήδη ανάψει μεταξύ του Δούκα και του Μιλτιάδη, με τον τελευταίο να προσπαθεί να γλιτώσει τον εισαγγελέα.

Παράλληλα, ο Γιώργος Ηλιόπουλος ανέφερε για το μέλλον του χαρακτήρα του στη σειρά, πως ελπίζει να βρίσκεται και στην τρίτη σεζόν, ενώ όντας ερωτοχτυπημένος με τη Λέτα θέλει αυτός ο έρωτας να υπάρχει και στο μέλλον. Τέλος, η υπόθεση του χρόνου θα κινηθεί στα χρόνια της χούντας, επομένως αν ο Προκοπής συνεχίσει να υπάρχει στη σειρά, τότε εκείνος θα έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA