Μενού
  • Α-
  • Α+

Το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας στο Survivor έφερε νίκη της Κόκκινης Ομάδας και έστειλε τους Μπλε σε ψηφοφορία για να αναδειχθεί πρώτος υποψήφιος ο Γιώργος Κόρομι. Ήταν μια αναπάντεχη υποψηφιότητα, ιδίως αν σκεφτούμε πως η ψήφος που την καθόρισε, ήταν αυτή της Μαριαλένας. Η Μαριαλένα δεν ψήφισε τον Τζέιμς όπως έκανε στις τελευταίες 10 ψηφοφορίες κάτι που όμως θα το κάνει στη σημερινή δεύτερη ασυλία. Δεν είναι όμως αυτό το πιο χαρακτηριστικό που βλέπουμε στο trailer.

Καθώς σύμφωνα με τα spoiler οι Μπλε χάνουν και πάλι, ο Τζέιμς αναγκαστικά βγαίνει ξανά υποψήφιος, ενώ τον ακολουθεί η Μαριαλένα που την προτείνει ο Μπάρτζης με την ατομική ασυλία. 

Στο trailer του σημερινού επεισοδίου, δε μπορούμε να δούμε φυσικά ποιος κερδίζει και ποιοι βγαίνουν υποψήφιοι, αλλά βλέπουμε μια κουβέντα που δείχνει πολλά. Η Μαριαλένα συζητά με τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο και τους λέει επί λέξει «δε μπορούσα να συνεχίσω να ψηφίζω τον Τζέιμς ενώ δεν έχει γίνει κάτι άλλο μεταξύ μας. Κάθεται με το Νίκο στην παραλία μόνοι τους, δεν πειράζουν κανέναν. Μπορεί να πουν ότι γυρίζω τη μπιφτέκα ή κάνω κωλοτούμπα. Στη φάση που βρισκόμαστε, δε μου πήγαινε το χέρι να ψηφίσω Τζέιμς». 

Αυτή η κουβέντα ήρθε ως συνέχεια του... spoiler που έκανε ο Τριαντάφυλλος σε Τζέιμς-Νίκο στο χθεσινό επεισόδιο, όπου τους είπε ότι η Μαριαλένα θα ψηφίσει Κόρομι. Και οι δύο έκαναν λόγο εξ αρχής για κωλοτούμπα.

Το έτερο σημαντικό που μας δίνει το trailer για το σημερινό επεισόδιο του Survivor αφορά στη συμπεριφορά του Κόρομι. Είχε προειδοποιήσει για απαντήσεις προς την Κόκκινη Ομάδα και τον βλέπουμε στη διάρκεια του αγωνίσματος να ουρλιάζει για να καλύψει τις φωνές τους, να απαντάει στις προκλήσεις και σε μια κατάσταση εκτός εαυτού να ρίχνει το παγωμένο νερό του ψύκτη στο λασπωμένο του κορμί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA