Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αννίτα Πάνια στα όσα χρόνια βρίσκεται στη τηλεόραση, 26 στο νούμερο, έχει αποδείξει πως δεν μασάει τα λόγια της, όσο σκληρά ή άβολα κι αν είναι κάποιες φορές. Για ακόμη μια φορά, το επιβεβαίωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, φέρνοντας τους δύο παρουσιαστές σε δύσκολη θέση.

Η κουβέντα πήρε άλλη τροπή όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Καρβέλα και το αν είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή της, με την Αννίτα Πανιά να ξεκαθαρίζει πως «ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου είμαι εγώ. Όχι γιατί αισθάνομαι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά να είμαι ο άνθρωπος που πρέπει να προσέχω. Γεννιόμαστε και πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας, μανούρα μεγάλη η ζωή. Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα πλάσμα το οποίο θαυμάζω, άρα μπορώ να λέω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του που μεγαλώνει με την ηλικία του και γίνεται θαυμαστό, την στάση ζωής του, για το ταλέντο του. Βέβαια, την ίδια στιγμή, υπάρχουν και φορές που νομίζω ότι είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω. Με την έννοια ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις και κάποια στιγμή σε εκνευρίζει».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον λόγο που χώρισαν η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής και συνθέτης, απάντησε: «Δεν έχω χωρίσει με κανέναν άνθρωπο με τον οποίο συνεχίζω να αγαπιέμαι και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω καν χωρίσει με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Χωρίζω σημαίνει παύω να γουστάρω έναν άνθρωπο. Όταν έχω σχέση, δεσμούς με έναν άνθρωπο, δεν χωρίζω, όποιος και αν είναι αυτός».

Η συζήτηση έφτασε στον δεύτερο γάμο, όπου εκεί η παρουσιάστρια ξεγλίστρησε απίστευτα ωραία, κάνοντας η ίδια ερωτήσεις στο πρώην ζευγάρι, με την αμηχανία να πλανάται στον αέρα και το πλατό της εκπομπής. «Άλλο γάμο δεν θα έκανα με τίποτα. Κι αυτό που έκανα ήταν χαβαλές, δεν ήταν γάμος, ήταν πάρτι. Δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος εσένα σε κράτησε με τον Γιώργο; Αν σας κρατούσε ο γάμος είναι θλιβερό. Για να μπορείτε να είστε φιλαράκια, να δουλεύετε μαζί, σημαίνει ότι έχετε αγάπη μεταξύ σας. Έτσι δεν είναι ή σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά; Στην τηλεόραση αυτή την εποχή μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA