Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε μέρα που περνάει μας οδηγεί όλο και πιο κοντά στο φινάλε της δεύτερης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, άρα όλο και πιο κοντά στο τι θα συμβεί με τις αποκαλύψεις για τον Δούκα Σεβαστό. Το σημερινό επεισόδιο θα ξεδιαλύνει πολλά πράγματα και θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερες απορίες σχετικά με τα επόμενα επεισόδια και το φινάλε. Στο Πρωινό έδειξαν ένα μικρό απόσπασμα από το επεισόδιο, αλλά έκαναν κι ένα spoiler για τη συνέχεια.

Στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες βλέπουμε τον Μιλτιάδη να οδηγείται έντρομος στο ψυχιατρείο φωνάζοντας για την αθωότητα του, κατηγορώντας τον Δούκα για όσα του προσάπτουν και ζητώντας από τον Λάμπρο, τον γιο του, να τον βοηθήσει. Η Βιολέτα και ο Λάμπρος όμως έχουν μείνει αδρανείς και δείχνουν να τα έχουν χαμένα με αυτά που βλέπουν.

Το πιο σημαντικό όμως είναι αυτό που ανέφερε ο Αλέξης Μίχας, το οποίο ανοίγει το δρόμο για όσα θα συμβούν ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Αλέξη, στο κυνήγι των στοιχείων που ενοχοποιούν το Δούκα για τη δολοφονία του Θέμελη. Με την Ανέτ να ζητάει οικονομικό αντάλλαγμα για να κρατήσει το στόμα της κρυφό, ο Νικηφόρος ίσως είναι ο άνθρωπος-κλειδί, γιατί ο Κωνσταντής του αποκαλύπτει τι συνέβη με το θάνατο του Γιάννου.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι ο Κωνσταντής μαζί με τον Δούκα και τον Μελέτη δολοφόνησαν τον Γιάννο και έστησαν πλεκτάνη για να φανεί ως αυτοκτονία. Αυτό ταράζει τον Νικηφόρο και έπεται μια σύγκρουση ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA