Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον Ιρλανδό στο Netflix, που προκάλεσε πλήθος αρνητικών αλλά και θετικών σχολίων, και τη μίνι σειρά Φραν Λίμποβιτς: Φαντάσου ότι είσαι σε μία Πόλη, ο αεικίνητος θρυλικός σκηνοθέτης, Μάρτιν Σκορσέζε, σύντομα θα επιστρέψει με νέο εγχείρημα που έχει τίτλο Killers of the Flower Moon, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τού Λεονάρντο ντι Κάπριο. Η ταινία βασίζεται στο best-seller του Ντέιβιντ Γκραν, που επί της ουσίας ασχολείται με τους φόνους της κομητείας Όσατζ, στην Οκλαχόμα, τη δεκαετία του ’20. Αναφέρεται στους 60 θανάτους Αμερικανών ιθαγενών που δολοφονήθηκαν όταν ανακαλύφθηκε το πετρέλαιο κάτω από τη γη.

Την έρευνα των φόνων ανέλαβε το τότε FBI, το οποίο βρισκόταν σε πρώιμο στάδιο, με επικεφαλής τον Τομ Γουάιτ, αποκαλύπτοντας ένα τρομερό μυστικό που κρυβόταν από πίσω. Ο Μάρτιν Σκορσέζε χαρακτηρίζει την ταινία ως western-thriller και γίνεται αφηγητής της παρθενικής πρώτης υπόθεσης που κλήθηκε να εξιχνιάσε εις πέρας το FBI.

Στη νέα ταινία που δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αν και τα πρώτα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι θα γίνει διαθέσιμη στην πλατφόρμα της Apple Tv+ το 2022, ο Μάρτιν Σκορσέζε θα σκηνοθετήσει Λεονάρντο ντι Κάπριο και Ρόμπερτ ντε Νίρο. Θα είναι ένα έπος αυτό που θα δούμε. Ο Ντι Κάπριο δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες, ίσα για να πάρουμε μια γεύση και να αδημονούμε περισσότερο.

https://twitter.com/LeoDiCaprio/status/1391787432312332293?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA