Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα περιθώρια στενεύουν και οι παίκτες του MasterChef καλούνται να φέρουν εις πέρας τις ομαδικές διαδικασίες και τα ατομικά πιάτα, για να μπορέσουν να έχουν μία θέση στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, στα τέλη Μαΐου.

Από τη χθεσινή ομαδική δοκιμασία, νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, δηλαδή ο Αλέξανδρος, η Μαργαρίτα και ο Τζιοβάνι, που κατάφεραν να φτιάξουν ένα υπέροχο γλυκό. Από την ομάδα των Κίτρινων και των Μπλε, τα πράγματα ήταν σκούρα, αφού έπρεπε ο καθένας ξεχωριστά να διεκδικήσει την ατομική ασυλία σε μια δοκιμασία γευσιγνωσίας. Ο Ιωάννης ήταν ο νικητής. Οι υπόλοιποι, Παύλος, Νίκος, Διονύσης, Μαρίνα και Παναγιώτης, θα διαγωνιστούν ξανά και ένας δεν θα τεθεί σε αποχώρηση. Στη συνέχεια, τέσσερις εξ αυτών, θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef.

Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε

Ο παίκτης, του οποίου το ταξίδι στην κουζίνα και στο σπίτι του MasterChef, είναι ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ο οποίος φαίνεται ότι δεν έφτιαξε το τάκος όπως του ζητήθηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA